Verhot kruunaa ikkunan

Olimme asuneet tässä uudessa asunnossa jo vähän yli kaksi kuukautta, kun havahduin, että eihän meillä ole edes verhoja olohuoneessa! Silmät olivat jo tottuneet näkymään ilman verhoja.

Entiset olkkariverhomme ovat ruokailuhuoneen ikkunassa. Jouduin siis ostamaan uudet.

Ikkunat ovat isot ja niistä tulvii valoa hurjasti sisälle. Valosta tykkään, joten sitä saa tulla tulevaisuudessakin mahdollisimman paljon, koska onhan siellä sitten kaihtimet, jotka voi pimeällä laittaa kiinni, jos siltä tuntuu. Tästä johtuen en halunnut pitkiä verhoja, vaan pelkän kapan. Kappakin saisi olla mahdollisimman kevyt ja läpikuultava. Sellaiset myös sitten löysimme. Kotona odotti niiden silitys ja sitten vain ripustamaan ne ikkunaan.

Pitää sanoa, että kyllä nyt on kodikkaampaa. Verhot olivat kuin piste i:n päälle. Ne tekivät lämpimämmän olohuoneesta. Ne pehmensivät näkymään. Ne kruunasivat ikkunat <3.

Oli sateinen hämärä ilta, joten kuvat eivät ole niin teräviä kuin voisivat.

Samana päivänä suoraan töitten jälkeen kävin postista hakemassa Espritin paketin. Kesti ihmeen kauan tulla perille. Onneksi kuitenkin tuli! Olin tilannut sieltä paketin, kun sain sähköpostin, että jo alennetuille tuotteille annetaan vielä lisäalennus -25%. Ainoat täysihintaiset olivat nuo kermanväriset talvikengät. Tilasin myös kermanvärisen kevyttoppiksen. Siitä en kuvaa ottanut. Se oli alennettu, joten siitäkin tuli lisäale. Hintaa takille jäi 27.50 eur.

Aika ihana tuo makramee-clutch. En kuitenkaan ajatellut sitä sellaisena käyttää, vaan ehkäpä mieluiten vaikka meikkipussukkana.

Nämä niinilaukut ovat ihania. Mustaa olin kaivannutkin. Näin  syksyllä saa alennuksella, jippii 🙂

Minulka on Intersportista ostettu lämmin (vuorattu), keltainen sadetakki. Nyt sain siihen sopivat saappaat.

Nämä talvikengät olivat ainoat täysihintaiset, koska olivat uutuus. Samanvärinen kevyttoppis tulee olemaan näiden kanssa oiva pari. Niistä myöhemmin ehkä oma postaus 💛

koti ostokset sisustus
Kommentit (2)
  1. Se on jännä kuinka silmä tottuu asioihin ja jossain kohtaa herää esimerkiksi siihen, ettei ole verhoja. 😁

    Minä tarttisin talvikengät. Uudet pitkävartiset, koska nykyiset vuotaa.

    https://naissanelioissa.wordpress.com/

    1. Vuotavat kengät ei kyllä ole hyvät. Kurja kävellä koko talvi…mulla oli syksykengät vuotavat ja havahduin siihen, että sukat on aivan märät 😀 kerran kun satoi vettä…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *