Viimeinen joululahja

Joulu tuli ja meni. Silti sain vasta nyt viimeisen joululahjan. Sain nimittäin ennen joulua eräältä alihankkijalta joulutervehdykseksi delicard-lahjakortin. Sain näitä useammankin eri merkkisiä vain ja eri firmoilta. Tällä kortilla voit siis valita netissä lahjan, tietystä tavaroista. Vaihtoehtoja on yleensä kymmenestä ylöspäin. Arvo riippuu siitä, mitä lahjan ostaja on maksanut siitä.

Minä katselin jo joulun alla ja jälkeenkin vaihtoehtoja. Suurin osa tuntui olevan loppu. Niitä tuli aina välillä lisää. Sitten huomasin sivun laidassa vinkin, että jos jätät tilaamisen helmikuuksi, saat vielä kaupanpäälle Iittalan kynttilälyhdyn. No minähän jätin, koska haluamani Iittalan maljakko oli jatkuvasti loppu. Toisena vaihtoehtona oli Marimekon mustavalkoiset 4 dl räsymattokahvimukit (2 kpl).

Sitten joskus se helmikuu tuli ja pääsin tilaamaan. Onneksi nyt oli kaikkia vaihtoehtoja saatavilla. Päädyin tilaamaan sen maljakon, koska mukeja meillä on paljon, liikaakin.

Paketti saapui. Oli se kyllä odottamisen arvoinen. Niin kaunis.Iittalan kynttilälyhtyä paketissa ei ollut. Kai se joskus tulee…

Tilasin itselleni samalla viikolla Lykolta yllätyspaketin. Sisältää meikkejä, voiteita ym. 119 euron arvosta. Maksoi 49 euroa. Siinä luki, että sieltä löytyy uutuuksia ja vanhoja tuttuja merkkejä. Minä olen hulluna yllätyksiin. Ne piristää niin kovasti tätä inhottavaa korona-aikaa.

Paketti oli niin kaunis. Sydänkuoret menevät varmasti kiertoon, jonkin lahjan pakettina. Upea sisältö. Siinä riittää jo tutustumistakin pitkäksi aikaa😍Niin, eikä nämä herkutkaan pahempia olleet😂😋Maisemat kuitenkin kruunaavat kaiken. Aurinko kultaa puut🤩

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *