Vispipuuro punaherukoista

Joka kesä teen yhden kerran vispipuuroa omien pensaiden punaherukoista. Se on minusta aivan yhtä hyvää kuin puolukoistakin tehtynä. Tehdään myös samalla lailla, vain marjat ovat erilaisia. Kävin keräämässä noin 5 dl punaisia viinimarjoja. Kyllä ne olivatkin herkullisen näköisiä.

Sitten vain kiehumaan marjat 1.5 litraan vettä.Kun marjat olivat vaalenneet, siivilöin ne pois.

Sitten vain liemi uudelleen hellalle. Lisätään sokeri (2dl)ja mannaryynit (2.5dl). Keitetään noin 15 minuuttia.

Kun olin kaatanut valmiin puuron kulhoon, vatkasin sen vielä kuohkeaksi. Se olikin sitten valmista syötäväksi ja voi miten se maistuu aina hyvälle näin vuoden välein tehtynä. Nam.

koti diy ruoka-ja-juoma piha-ja-puutarha
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *