Yksi yö Jyväskylässä

Kesälomalla on helppo lähteä matkaan. Ei tartte kysyä lupaa keneltäkään. Senkun menee vain.

Päätimme lähteä katsomaan nuorinta poikaamme Jyväskylään. Olimme kysyneet ensin olisiko nuorin tyttäremme (22v) kotonaan Helsingissä, jos tulisimme käymään. Hänellä oli kuitenkin muuta menoa. Menimme siis Jyväskylään sen sijaan.

Olinkin ostanut edellisenä päivänä viikonloppulaukuksi kesäisen Marimekkon laukun. Toki alennuksessa-30%. OVH 135 eur. Nyt se lähti alle satasella.

Hotelli oli entisiltä matkoilta tuttu, Sokos-hotelli.

Poika oli vielä töissä, kun saavuimme Jyväskylään. Halusin mennä kirputoreille. Kahdessa sitten kävimme. Toisesta ei löytynyt mitään. Toisesta löytyi euron maksava yhden kukan maljakko. Maksaessa huomasin kuitenkin, että kaikki, aivan kaikki, oli siellä kirpparilla -70% alessa, joten maljakko maksoikin vain 0.30 euroa :D.

Kerkesin käymään vielä Vero Modassa. Sieltä takki (alessa), college ja pari tunikaa/mekkoa. Kovin olivat mustavalkoisia nuo minun ostokseni.

Pojan kotitalo, opiskelijayksiö viidennessä kerroksessa.

Pihalla on ihana keinu.

Siinä vieressä poika isänsä kanssa korjasivat pojan pyörän kumin, kun oli puhjennut tai vaihtoivat sen. Silla aikaa minä kuvailin 😀

Sitten menimme kauppakeskus Seppään ja ostimme pojalle parit housut ja paitoja ja Prismasta ruokaa yhden muovipussillisen verran.

Sitten veimme pojan syömään kanssamme.

Minä otin katkarapuleivät ja miehet pihvit.

Aamupalalla taas ähkyt. Tottakai. Se määrä riittää koko päiväksi, vasta illalla voi ajatella ruokaa seuraavan kerran 😀

perhe ostokset ruoka-ja-juoma kirppisloydot
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *