Yritysjoululahja

Työni puolesta saan yhteistyökumppaneilta paljon joulumuistamisia (ei tosin tulee enää siinä määrin kuin ennen). Usein tulee juomista, joko punaviiniä tai konjakkia.

No lahjathan on useinmiten kivoja, mutta en useinkaan tee niillä mitään. Valtavat määrät veitsiä, puukkoja. On kippoja ja kuppeja. On kaulahuiveja, pipoja, sukkaa, pyydettä ja rukkasta. Nitä laitan paljon menemään lapsilleni ja muille sukulaisilleni. Hukkaan ne eivät mene. Aina joku tarvitsee. Parhaita ovat kuitenkin syömiset. Toisena on nettilahjakortit, joilla voit itse valita netista lahjan jotain tietystä ryhmästä. Viime vuonna valitsin,  yhtenä esimerkkinä,  Iittalan kastehelmimaljakon.

Tänä vuonna julkaisen vain ensimmäisen yrityslahjan, jonka sain ja sitten toisena oman työnantajan lahjan.

Tämän lahjan sain ensimmäisenä.

Tosi hyvä ”syömislahja”. Tuo keltainen pullo, joka pilkistää paketin sisältä, on siemenetön lakkakastike. Pitää ostaa 1 litra vaniljajäätelöä ja maistella sitten jouluna sen kanssa tuota kastiketta.

Tänä vuonna saimme työnantajalta Pentikiä. Aika monena vuotena on jo tätä samaa sarjaa tullut meille. Koko Suomen henkilöstö saa samanlaiset (Helsinki, Tampere, Hollola; Varkaus, Kotka, Savonlinna, Lappeenranta). Olemme saanee tuollaiset samanlaiset kulhot muuten ennenkin. Tytär taisi vain viedä ne muuttaessaan pois :). Me saamme nämä aina tuplana, koska mies myös on saman yrityksen palveluksessa. Tätä porosarjaa on tullut aikaisemmin esim. mukeja, kolme isoa, erimuotoista kulhoa. Yhdessä oli salaatinottimet mukana.

Nämäkin uusimmatkin tulevat meille tuplana. Siis kaksi tuollaista purkkiakin, jossa on puukannet. Mitähän niissä voi säilyttää? Onko ehdotuksia? Itsellani ei tuollaisia ole entuudestaan ollenkaan.

tyo-ja-raha tapahtumat-ja-juhlat ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *