Enkelinumerot ohjasivat uuden suunnan päiviini

Tutustuin hieman enkelinumeroihin, sillä olen nähnyt nyt useampana päivänä silmissäni numerot 666 ja 67. Molemmat viittaavat spirituaaliseen heräämiseen ja siihen, että enkelit ovat auttamassa jokaisella askeleellani. Numerosarja 666 viittaa materialistiseen maailmaan ja se tulisi saada linjattua henkisen kasvun rinnalle sopivaksi. Olen ollut viime aikoina stressaantunut tulevaisuudestani ja töistä, mutta nyt päätin heittää aivot narikkaan ja keskittyä luovaan ja intuitiiviseen työskentelyyn kotoillessani.

alkoholimustemaalausNäen tässä maalauksessa paljon kasvoja ja löysin nyt uusia suuntaviivoja sille, miltä haluaisin alkoholimustemaalausteni näyttävän. Rinnalle voisi kirjoittaa intuitiivisia tarinoita ja väreissä voisi käyttää mm. chakravärejä, jotka ovat minulle tärkeitä. Näen värejä usein ja tarkkailen taivastakin värien perusteella, millä mallilla maailmankaikkeus rullaa.

Tänään koin suuren onnellisuuden tunteen, kun kuuntelin radiota ja aalloilla keinui kotimaisia ja hitaita biisejä. Näin,  miten neitoa tanssitetaan hitaasti musiikin tahtiin ja ympärillä oleva yleisö on haltioissaan esityksestä. Kyyneleet virtasivat, sillä musiikki ja esitys oli niin kaunista katseltavaa silmätkin avoinna. Kyseessä oli enemmänkin visualisointi kuin näky, mutta se tarttui heti musiikin säveliin. Tunsin olevani siunattu, kun pääsin tähän tilanteeseen niin hyvin mukaan. Elin hetkessä ja se oli ihanaa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *