Alkoholimuste taidetta

Pidin hieman Some taukoa ja pyhitin Joulun pyhät lepäilyyn. Loppuvuosi sujui melko surullisissakin energioissa ja pohdittavaa riitti aina Uuden vuoden kynnykselle saakka. Uusi vuosi on alkanut hieman kevyemmin ja energiat ovat alkaneet olla onneksi mukavampia. Sitä löytää yllättävän paljon sisältään haavoja, kun niitä pakotetaan tunnustelemaan.

Olen harjoitellut ahkerasti alkoholimusteilla ja päätin perustaa kotisivut, josnka blogissa keskityn toisenlaisiin juttuihin kuin täällä. Sivut löytyvät täältä. Sivuista on muotoutumassa taidesivu, jonne päivitän myytäviä alkoholimuste maalauksiani sekä intuitiivisiä näkyjäni – enimmäkseen kuitenkin maalauksia. Lilyn sivuille kirjoitan jatkossakin ja ajattelin esitellä täälläkin parhaita paloja maalauksistani, sillä ne sopivat hyvin sisustusaiheeseen.

Kuvassa oleva taulu on ensimmäinen myyntiin tuleva maalaukseni ja se sopisi ihanasti isoon valkoiseen tilaan. Kangastaulu on kooltaan 50x70cm ja löydät sen sivuiltani myytävien kohdalta. Laatu on kohdillaan ja livenä katsellessa, taulusta huokuu raikkaus sekä lupaus keväästä.

Olisi ihana nähdä taulujani kuvattavan myös uusissa kohteissa ja sellaisten kuvattavana, joilla on kamera hallussa. Silloin hinnastakin voidaan neuvotella! Päivitän taidetta myös Instagramiin miltei joka päivä ja voit seurata minua täällä.  Olisi kiva verkostoitua ja löytää lisää uusia kavereita niiden parista, jotka jaksavat haaveilla ja luoda itse tulevaisuuttaan henkistä polkua unohtamatta.

Oikein hyvää Uutta vuotta ja tervetuloa tutustumaan sivuihini!

Kommentit (1)
  1. Hyvät sivut! Omat täällä: https://www.flickr.com/photos/starck2/ , tervetuloa katsastamaan! Mun blogissa on idea lyhyesti

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *