Elämää taivaanrannassa

Ihana lämmin päivä koitti viimein ja ihailin mäntyjen väriä, sillä niiden vihreä väri on nyt syventynyt silmissäni huomattavasti viime kesään verrattuna. Silmäni ovat alkaneet muuttua jollakin tavalla kolmannen silmän avauduttua. Joskus näen maailman ihan terävänä, toisinaan ihan blurrina ja joskus perspektiivit näyttävät erilaisilta, laajakulmaisimmilta. Ihan kuin silmissäni olisi objektiivi, jota säätelemällä erilaiset tehosteet tulee esiin.

Kiinnitän huomiota erityisesti väreihin sillä värinäköni on monivivahteisempi ja olenkin tarkkaillut paljon taivaan värejä ja tähtien symboliikkaa. Bongasin eilen matalalla olevan tähden, joka vilkutti kirkkaansinistä väriä ja jokin kirkas valo lipui sen vierestä ohi hiljaa korkeammalle taivaaseen. En tiedä tähtitieteessä mitään, joten haluaisin opiskella sitä hieman, että oppisin tunnistamaan normaalin ja epänormaalin rajat.  Tähdet näyttävät  ajoittain  kommunikoivan toisilleen morsettamalla ja ne vetävät silmiä puoleensa valoenergiallaan.


Olen viime aikoina haaveillut kaukoputken ja Dronen hankinnasta ja Rajala on nyt kärkisijoilla valinnassani. Drone viehättää sikäli, että pääsisi katselemaan maisemia paikoista, joista ihmissilmä ei asioita normaalisti tarkastele. Dronella haluaisin kuvata auringonlaskuja väreineen ja muutenkin kauko-ohjailussa on oma viehättävä lapsellinen puolensa. Päätin aloittaa valokuvausharrastuksen uudestaan, kunhan saan sopivan kuvauskaluston  hankittua. Olen kuvannut luontoa paljon macrolla ja niistä bongaa välillä geometrisesti mielenkiintoisia yksityiskohtia, joten päätin tehdä niistä kuvasuurennuksia ja tutkia niiden spiraaleja vielä tarkemmin. Kuvaatko Dronella, mitä tykkäät kuvista?

Nyt löydät minut myös blogilistalta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *