Markkinoiden paras magnesium

Minulla todettiin muutama vuosi sitten verikokeilla magnesiumin puutos ja siitä lähtien magnesiumvalmisteet ovat tulleet tutuksi. Olen ihan kamalan herkkä reagoimaan (yliaktiivinen hermosto) lisäravinteisiin ja useat eri magnesiumtabletit saivat lähestulkoon aina natriumtasoni laskemaan. Siitä seurasi huonoa oloa ja käytinkin alkuun öljyjä sekä epsom suolaa pieninä määrinä ulkoisesti. Ulkoisesti imeytyvät magnesiumit saivat nopeiten tasoni nousemaan ylös ja nyt löysin hyvän kapselin, jonka imeytyvyys on loistava!

Tämä on paras magnesium valmiste, koska siitä löytyy myös malaattia

Puhdas+ magnesiumkapselin löydät täältä.  Se on kotimainen ja täysin lisäaineeton sekä vegaaninen tuote, jossa magnesiumia on neljässä eri muodossa: hydroksidina, sitraattina, tauraattina ja malaattina. Erityisesti malaatti saa minut hykertämään, sillä olen huomannut sen vaikuttavan parhaiten erilaisiin kolotuksiin ja väsymykseen. Kapselin nautittuasi myös tunnet, miten lihasjumit antavat periksi.

Se, miksi suosittelen tätä tuotetta, on sen annoskoko. Yksi kapseli sisältää magnesiumia 187,5 milligrammaa, joten se ei humauta muita elektrolyyttiarvojani päin häränpyllyä. Lievä hyponatremia on salakavala seuraus, joten kannattaa seurata tätä arvoa, mikäli magnesiumlisästä on seurannut huono olo. Magnesiumia suositellaan päivittäiseen käyttöön 350mg, mutta olen todennut, että yksi kapseli riittää sen imeytyvyyden ansiosta toistaiseksi.

Jos muuten kärsit purentalihasten kireydestä, niin testaa myös tämä. Roll-onnia on äärettömän helppo sipaista ohimoille ja leukaluille ja vaikutus alkaa heti. Käytän tätä iltaisin nukkumaan mennessä ja niska antaa periksi silloin, kun leukakin rentoutuu. Tuote toimii myös dödönä eikä se tahraa vaatteita. Menthol aiheuttaa hetkellisen kuumotuksen kainaloissa, mutta se ei ole mitenkään häiritsevää. Öljyihin verrattuna paljon mukavempi käyttää, kun ei tarvitse sotkea sormiaan. Yksi purkki riittää pitkälle ja sitä voi myös käyttää pitkin päivää, jos sietää magnesiumia vain pieninä määrinä kerrallaan.

Nämä ovat harvoja lisäravinteitani mitä käytän päivittäin, mitä tuotteita sinä käytät?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *