Kirpsakan kirsikkarahkan resepti

Tähän reseptiin tarvitset pari kourallista kirsikoita, vaniljarahkaa, kuohukermaa sekä kunnon lorauksen vaahterasiirappia. Poista kivet kirsikoista ja survo mössöksi. Vaahdota kerma kevyesti ja lisää vatkaten sekaan Valio vaniljarahkaa. Viimeistele vaahterasiirapilla oman maun mukaan.


Kirsikkapuut ovat vieläkin täynnä satoa vaikka linnut ovatkin napanneet puista matkaevästä. Kirsikat ovat olleet positiivinen yllätys makunsa puolesta, sillä kaupan kirsikoista niistä on saanut imelän kuvan. Kirsikoiden käsittelyssä kivien poistaminen on ärsyttävintä ja marjat jäävätkin helposti poimimatta laiskan naisen keittiössä. Tämä resepti oli kuitenkin tarpeeksi nopea ja se toimi välipalana loistavasti.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *