Hyvän mielen treenaamista

Tavoitteenani on tänä vuonna treenata hyvää mieltä ja treenata hyvällä mielellä. Ensimmäistä ihan vaan sillä lailla, että pyrin keskittymään entistä tehokkaammin niihin hyviin juttuihin, mitkä saa mut hyvälle mielelle. Oon aina ollut optimisti ja mottona on ollut että kyllä kaikki aina järjestyy niille kuuluvalla tavalla, mutta sitä ajatusta on aina välillä päässyt varjostamaan stressi ja negatiiviset ihmiset. Tänä vuonna pyrin vähän hölläämään, koska kiireestä mulle niinkuin varmasti valtaosalle iskee se stressi. Mitä sitten, jos kotona ei ole viikkoon imuroitu tai mitä sitten, jos koulutehtävän palautus mtöhästyy? Itteähän varten tässä eletään, eikä kukaan hyödy siitä että poltat ittes piippuun.

Nykyään mulla nousee heti ihokarvat pystyyn ja sapelihammastiikerin hampaat tulee esiin, kun joku sanoo mulle ”ethän sä voi” ”et sä pysty” ”ei sun kannata”, koska kyllähän hitossa pystyn! Itsestäni on kuoriutunu sellanenki selviytyjä viimeisen vuoden jälkeen, että mua ei estele enää mikään. No joo, en mä mikään ihmenainen ole, mutta supernainen ehkä vähintään ;). Ei sellasia ihmisiä kannata pitää lähipiirissä jotka ei luota eikä usko suhun ja jarruttaa sun unelmia. Sitä pystyy paljon enempään ja jaksaa paremmin, kun siinä on ihmisiä ympärillä, jotka hokee että sä pystyt kyllä. Näin se vaan  on ja voin kertoa sen ihan kokemuksen syvällä rintaäänellä.

Hyvällä mielellä treenaamisesta voisin paasata vaikka kuinka paljon, mutta itselleni se tarkoittaa sitä, etten treenaa kituuttamalla ittiäni. Aina olen tykännyt liikunnasta ja ilman sitä tulee vain vetämätön ja turhautunut olo. Tällä hetkellä käyn tekemässä salitreenin 3-4krt viikossa ja se homma pysyy mielekkäänä vaihtuvilla saliohjelmilla ja kun käy kaverin kanssa aina tekemässä treenin. Me ollaan ihan super hyvät tsempit toisillemme! Oma tavoitteeni on olla kolmekymppisenä (eli tulevana kesänä) elämäni parhaassa kunnossa, mutta menen kohti tavoitettani kuitenkin elämästä nauttien. Ei musta edes olisi tiukkoihin dietteihin, enkä sitä haluaisikkaan. Elämässä nyt vaan on oltava välillä sitä kermaa ja pullaa. Naureskelinkin tässä joulun aikaan kuinka mulla on hyvät tavat, kun ennen salia piti saada äkkiä tyhjään mahaan jotain ja vetäsin sitten kolme joulutorttua! Ja ei ku kyykkäämään 😀

oi000054.jpg

oi000053.jpg

oi000056.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *