Back to Black

otin viime syksynä geelikynnet Bio Sculpture Salonki Helsingissä, mutta aivan käsittämättömien aikataulukiireiden vuoksi minun täytyi luopua kynsistä ensimmäisen kerran jälkeen. Ei vaan ollut mahdollisuutta käydä kynsihuollossa, kun arki-illat olivat muutenkin niin täynnä.

Noh. Nyt uuden vuoden lupaukseni myötä päätin alkaa pitää itsestäni huolta, joten tämmöiset pienet arjen luksushetket kuuluvat asiaa. Marssin viime viikolla uudelleen kynsistudioon ja sain aivan kauhean liuskottuneiden ja huonokuntoisten kynsieni päälle Bio Sculpturen mustat geelikynnet. Tai no. 9/10 ovat mustia. Yksi kynsi saa loistaa foliokimalteessa.

Olo on nyt niin paljon huolitellumpi. Ja musta väri. Se nyt on vaan minusta aina ja ikuisesti se kaikkein tyylikkäin väri.

-Karoliina-

*kynnet toteutettu yhteistyössä Bio Sculpture Salonki Helsingin ja Bio Sculpturen kanssa

Kommentit

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Mä en nyt kyllä kutsuisi näitä tekokynsiksi. Geelikerros on niin ohut, että on kuin olisi kynsilakka. Kaiken lisäksi geeli on "parempaa" kuin moni kaupan tavallinen kynsilakka, koska sitä ei ole testattu eläimillä (sopii jopa vegaaneille).

Mulla ei (kuten näkyy) ole lisäosaa, vaan geeli on oman kynnen päällä. Hinnasto löytyy täältä.

Suosittelen, Elsa!

elsa (Ei varmistettu) http://oimutsimutsi.fi

Kivan lyhyet! Voisin harkita, vaikka tekokynnet ei ihan tunnukaan omilta.mullakin liuskottuu kynnet nyt häiritsevästi niin olis jotain tehtävä. jo maksoi?

m (Ei varmistettu)

Anteeksi, ei liity aiheeseen nyt, mutta onko sulla paljonkin tatuointeja? Ei ole ainakaan aiemmin tullut mun silmiin blogissa vastaan.. oisko niistä (tai tuosta yhdestä) mahdollista tehdä postausta joskus? :) Lähinnä vielä kiinnostaa se näkökulma, kun olet opettajana töissä, että kuinka ok siellä on tällä hetkellä olla tatuointeja?

(Ei varmistettu)

Minä panostan kynsilakkoihin. Tai yritän ainakin. Lakata, putsata ja lakata uudestaan. Jotta kuivissa ja kurttuisissa käsissä olisi edes jotain kaunista.

Tilleritalleri (Ei varmistettu)

Olen monesti miettinyt, miksi juuri tuo vihkisormussormi on usein juuri se eri värinen tai koristellumpi kynsi.. Ymmärrän jos on hääkynnet, mutta miksi sinulla(kin) juuri tuo kynsi? Sattuman piikkiin menisi muuten, mutta 95% kuvista, joissa tämä tyyli on juuri se vasen nimetön erilainen..

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Hah ☺ Totta! Tuota kynttä jokainen kynsiteknikko, jolla olen käynyt, aina ehdottaa. Ehkä se on siroin kynsi?

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Yleisesti en osaa sanoa koulujen suhdetta tatskoihin, mutta kaikki omani ovat suhtautuneet niihin neutraalisti ☺

m (Ei varmistettu)

Ok, mukava kuulla :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

No juuri niin ? Kuivat kädet mullakin!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.