Ellos Kids A/W 2014, Kolmistaan-suosikit ja 100e lahjiksen arvonta

*Ellos ja Bella-blogit kampanja

Kun mä vielä asuin lapsuudenkodissamme, yksi perheemme syksyriiteistä oli se, kun saimme siskojeni kanssa tilata postimyynnistä itsellemme uuden vaatekerran alkavaa päiväkoti- tai koulusyksyä varten.

Silloinhan – luonnollisestikaan – ei ollut vielä nettipuoteja, jotenkin postilaatikosta tipahtaneet Anttila, Ellos ja H&M tutkittiin tarkasti. Muistan, kun varsinkin teininä kavereiden kanssa oikein kisattiin siitä, kenen postilaatikkoon ilmestyy katalogit ensimmäisenä. Ja kenelle se ilmestyi, sai hän varmuudella ison liudan tyttöjä kylään sinä iltana. Parasta oli se mielikuvapeli, jossa jokaisen tuli ”valita” itselleen jokaiselta aukeamalta jokin tuote. Miesten osasto ja kodinkoneet teettivät silloin päänvaivaa. Onneksi pystyi valitsemaan kuitenkin komean miesmallin itselleen, jos ukkeleiden neuleosasto ei muuten oikein miellyttänyt ;) Onko tämä muuten teille tuttu peli lähihistoriasta, vai harrastettiinko tätä vain Hanksulla?

Kun sain blogiyhteistyön kautta valita Elloksen Ellos Kids ja Ellos Shoes –mallistoista syksyn omat suosikkini, olin ihan aidosi tyytyväinen. En tiedä, johtuuko se minusta, vai onko Ellos oikeasti nostanut viime vuosina hurjasti profiiliaan. Teinivuosien jälkeen en nimittäin pitkään ajanjaksoon noteerannut Ellosta juuri mitenkään varteenotettavaksi vaatteiden tai sisustustuotteiden ostopaikaksi. Parin viime kauden mallistot ovat kuitenkin herättäneet huomioni niin, että olen tilannut erityisesti sisustustuotteita kotiimme useampaankin otteeseen. Niin ja kaikenmaailman mega-alepäivät on tullut myös hyödynnettyä. Nekun ovat Elloksella usein aika hyviä (paitsi ärsyttää, kun usein tarjoukset eivät käy ns. merkkituottesiin).

Klikkailin noita Ellos Kids –malliston vaatteita ihan fiilispohjalta auki (toki tietysti Neiti-F:n kokoluokassa, eli 116-122), ja kuvakavalkadia katsoessa mieltymysteni päälinja osoittautui aika selkeäksi. Mitä isommaksi F kasvaa, sitä enemmän olen alkanut pitää unisex-väreistä ja malleista. Niin ja kyllä sellaiset päiväkotiin ja kaupungille arkisimpaan menoihin soveltuvat helpot monitoimivaatteet ovat vaan niin käteviä. Niin kuin nyt esim. nuo kuvissa vilahtavat leggari+tunika -yhdistelmä tai vaikkapa siistit kollaripöksyt. Minit kasvavat niin nopeasti, että mun mielestä on aivan turhaa olla erikseen hoito-, kaupunki ja juhlavaatteita. Parasta on, että samat vaatteet käy vähän erilaisilla yhdistelmillä niin juhlaan kuin arkeenkin.

Se mikä minut yllätti kuitenkin eniten positiivisesti, ja jonka olemassaolosta en edes tätä ennen tiennyt, oli Ellos Shoesin hyvä valikoima lastenkenkiä. Jopa aitonahkaisia!

Jos jotain saisin vielä Elloksen lastenmallistoihin toivoa, olisi se vähän rohkeammat värit ja reippaammat printit. Nythän useat vaatteet edustavat sellaista pehmeää ja turvallista linjaa, joka ei varmasti ketään töki, mutta enpä ainakaan minä jokaisella klikkauksella koe wau-efektiä. Elloksen oma sisustuslinjahan huitelee jo todella makeella tasolla. Voi kun uskaltaisivat tuoda samaa rohkeutta myös isommassa mittakaavassa lastenvaatepuolellekin.

Nyt ilouutisia sulle. Jos siis haluat 100 eegiä lahjakortin muodossa Ellokselle! Käy liittymässä mun Instagram-seuraajaksi täällä, ja kun sen olet tehnyt, kommentoi tänne kommenttiboksiin "seuraan" oman Instagram-nimimerkkisi kera. Arvon kaikkien Insta-seuraajien kesken lahjakortin viikon päästä, eli tiistaina 12.8.2014 klo 21.00.

OnneaPonnea arvontaan!

-Karoliina-

°Kaikki kuvat: Ellos

 

 

Kommentit

Hanna (Ei varmistettu)

Seuraan :) @hannammari

Mari (Ei varmistettu)

Seuraan :) opettelen tosin vasta käyttämään, muutama päivä sitten päätin liittyä sinne!
-mariikatri

Karkki / Ilman sinua olen lyijyä (Ei varmistettu) http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/

Niin ja instasta löydyn phocahispidana. :)

Piia Sainmaa (Ei varmistettu)

Seuraan, piiiai (:

Tiina (Ei varmistettu)

Seuraan :)
-tipetson

Vilma (Ei varmistettu)

Seuraan VILMAMERMAR

Jennahan (Ei varmistettu)

Seuraan jennahann1 :)

Jatta Sauvula (Ei varmistettu)

Seuraan! jatta.sauvula

Mari (Ei varmistettu)

Seuraan :)
-mariemiliaz

Tanja (Ei varmistettu)

Seuraan. nisutan

Karkki / Ilman sinua olen lyijyä (Ei varmistettu) http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/

Seuraan ja juuri itse asiassa uudistin mökin ilmettä Elloksen sisustustekstiileillä, joista mainitsit. Ne on kivoja. Remppaa tehdään vasta ensi kesänä, mutta aika kiva tuli jo tekstiileilläkin!

http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/07/11/malibu-beach/

(Ei varmistettu)

Seuraan! A_SUOMI_

Anni (Ei varmistettu)

Seuraan - annitannitalleroinen :)

MiiaP (Ei varmistettu)

Seuraan, miamaj_ :)

jenni (Ei varmistettu)

Seuraan!
(Jennikaisaseppanen)

Daniella (Ei varmistettu)

Seuraan! @psuvi

Krisse (Ei varmistettu) http://krissenshow.blogspot.fi/

Seuraan / krissenshow :)

Juulia (Ei varmistettu)

Seuraan :) @juumattila

Hanna (Ei varmistettu)

Seuraan @qhanna

Pauliina (Ei varmistettu)

seuraan :) @horsmakioski

Anne-Mari (Ei varmistettu)

Seuraan :) miu___mau

Iida (Ei varmistettu)

Seuraan! :) @iidajanetjosefin

Anne (Ei varmistettu)

Seuraan :) @annevarneslahti

Johanna (Ei varmistettu)

Seuraan , mmolliii :)

Xeve (Ei varmistettu)

Seuraan :) xeveliina

JohannaL (Ei varmistettu) http://www.kotiaurorassa.blogspot.com

seuraan johannaliina

Simmelix (Ei varmistettu)

Seuraan :) simmelix

Anna (Ei varmistettu)

Seuraan :) annapeura

Minna (Ei varmistettu)

Nyt seurataan :) @mminnal

Johanna (Ei varmistettu)

Seuraan! johannakatariinaaa

sonja (Ei varmistettu)

Seuraan! @sonjakananen

Misal83 (Ei varmistettu)

Seuraan!
-misal83

Pauliina (Ei varmistettu)

Seuraan! @paijopa

enppu (Ei varmistettu)

Seuraan @enppu611

Riina (Ei varmistettu)

Seurassa ollaan. :)
me_riina

M* (Ei varmistettu)

Seuraan @niskmi

Nina (Ei varmistettu)

Seuraan.
-ninaaaltonen

hheidi (Ei varmistettu)

Oi kuinka kiva olis voittaa tää arvonta!:) Seuraan instassa, @heiskav olen minä.

Milla (Ei varmistettu)

@mmillal mukana :)

Veera (Ei varmistettu)

Elloksen parasta antia lastenvaatteissa on mielestäni ranskalainen(?) vertbaudet. (Pariisista noilla löytyivät omat liikkeensä) Ihania ja laadukkaita lastenvaatteita juuri minun makuuni.

Se huonoin puoli elloksessa on ne toimitukset. Tuntuvat kestävän aina ihan älyttömän kauan.

Kyllä minunkin lapsuudessani pelattiin noita "minkä sä tältä aukeamalta ottaisit" -juttuja. Itse asiassa (yritän) pelata samaa myös poikiensa kanssa, jotka eivät enää suostu pukeutumaan vain mamman valitsemiin vaatteisiin, mutta eivät ole aiheesta myöskään vielä niin kiinnostuneita, että aktiivisesti itse etsisivät kaupoista vaatesuosikkejaan. (Josko koskaan sellaisiksi tulevatkaan, minimieheni). Kuvastoa selaten voi päästä rennommin kiinni siihen keskusteluun, millaisia vaatteita syksyllä päälle tykättäisiin pukea. Jos pojat vie fyysisesti kauppaan, ei niistä meinaa saada sitä vähääkään irti.

Hennatik (Ei varmistettu)

Seuraan!

Annina (Oi siskoni mun) (Ei varmistettu) http://oisiskonimun.blogspot.fi/

Seuraan @annina0613

Anja (Ei varmistettu)

Seuraan :) @anjjaf

HannaKoo (Ei varmistettu)

Seurataan! hansukooo

kummelikopplan (Ei varmistettu) http://www.kummelikopplan.wordpress.com

Seuraan! @kummelikopplan

heli (Ei varmistettu)

seuraan! @kaheligram

Elloksen katu-uskottavat lastenvaatteet | Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi/elloksen-katu-uskottavat-lastenvaatteet/

[…] muutaman tuotteen syksyn Ellos Kids ja Ellos Shoes –mallistoista (aikaisemmat postaukset aiheesta täällä ja täällä), päätin, että tällä kertaa valitsen F:lle sellaiset tuotteet, jotka sopivat toki […]

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.