Järisyttävä idea: Pakollinen hemmottelupäivä! Sis.arvonnan.

Vitsi tämä talvi on alkanut näkyy taas ihossa. Kun otin eilen mustia sukkahousuja jalastani, ne oikein pölähtivät valkoista murusta: Jalkani kun olivat niin kuivat, että ne ihan hilseilivät.

Marssin heti suihkuun, kuorin ihon ja rasvasin sen. Samalla tajusin, että kynteni kaipaisivat huoltoa, kasvot naamiota ja hiukset tehohoitoa. Ne saivat kuitenkin – taas kerran– jäädä. Kello oli paljon ja piti mennä jo unille.

Siinä suihkussa seisoskellessani mieleeni heräsi kuitenkin ajatus. Mitäpä jos ihan oikeasti tästä eteenpäin pyhittäisin itseni huoltamiselle yhden päivän kuukaudesta? Mitä jos vaikkapa joka kuun ensimmäinen maanantai jäisinkin työpäivän ajaksi kotiin ja tekisin kaiken sen, joka jää aina roikkumaan. Tehokuorisin ihon, hoitaisin kynnet ja kantapäät, varaisin ajan kampaajalle ja kävisin hieronnassa. Tekisin tai teettäisin kaiken sen, joka jää kropassa tasaisin väliajoin aivan rempalleen.

Ajatus alkoi ihan kutkuttaa minua. Miten kuninkaallinen olo siitä tulisikaan, jos voisin tuolla tavalla ”varastaa” yhden arkipäivän ihan vain itselleni. Tekisin totaalisen työntekokiellon ja viittaisin kintaalla kaikille kotitöille. Pystyisinkö siihen? Ja kuinka hyvä fiilis tuollaisesta tulisikaan?

Vaikka olenkin viime aikoina laiminlyönyt omia terveys- ja kauneusjuttujani, yhden asian sentään olen kantapään kautta oppineena hoitanut kunnialla. Nimittäin niska- ja hartia-asiat. Kun kirjoitin edellistä kirjaani, naputin tekstiä huonossa asennossa ja unohdin pitää hartiat vetreinä. Tänä syksynä olen tehnyt toisin: Olen istunut hyvällä tuolilla ja käynyt säännöllisesti hieronnassa.

Kuten joka kerta uuteen kaupunkiin muuttaessa sen ”oman” hierojan, lääkärin tai kampaajan löytäminen voi olla vaikeaa. Hierojan löytäminen täältä Tampereelta oli kuitenkin tällä kertaa aika helppoa. Omaksi hierojakseni tuli ilman mutkia Mannisen Aki, A:n hyvä ystävä, johon minäkin olen luonnollisesti tutustunut tässä yhdessä olomme aikana.

Aki hieroo FitFarmilla ja voin sanoa, että koko elämäni hierojilla rampanneena voin suositella Akia ihan aidosti. Inhoan toisaalta hipsuttajahierojia, mutta myös väkisin rusentelijoitakin. Aki sen sijaa oikeasti avaa lihaslukkoja ja saa veren kiertämään, mutta ei satuta tarpeettoman paljon. Ei toisaalta ole liian varovainenkaan. Akille voi varata ajan täältä.

Koska tiedän, että aika moni muukin kärsii jumiongelmista, haluan jakaa hyvää oloa. Kommentoi tähän postauksen alle jokin aihe, josta en ole vielä kirjoittanut, mutta mistä haluaisit minun kirjoittavan. Kaikkien kommentoijien kesken arvotaan 45 minuutin hieronta-aika Akille. Aikaa kommentoida on 10.11.2017 klo 10.00 asti. 

Ihanaa oloa!

-Karoliina-

Kuva: Noora Näppilä // Studio: H23 Agency 


 

Kommentit

Maisa Z. (Ei varmistettu)

Upeita kuvia! Teehän postaus unelmiesi matkasta!

Olisi kiva kuulla ja nähdä, millainen keittiö ja esimerkiksi astiat teillä on uudessa yhteisessä kodissa. Oletteko saanut yhdistettyä sinun ja miehesi vanhat astiat ja muut keittiön vehkeet hyvin yhteen vai oletteko hankkineet kokonaan uudet?

Marikamm (Ei varmistettu)

Toivoisin postauksia siitä, millaisia kirjoja luet ja mitä suosittelisit muillekin. Eli pieniä kirjavinkkejä pienin kirja-arvosteluin. Miten ois Kuukauden Kirja(t) postaus?

Nannni (Ei varmistettu)

Lempi kahvilat/ravintolat Tampereella!

Annis (Ei varmistettu)

Lempijouluherkut!

Jennihei (Ei varmistettu)

Pikkujouluista tai jouluvalmisteluista! :)

Saakku (Ei varmistettu)

Lempipaikat Tampereella. Ravintolat, kahvilat, lenkkipaikat jne

Miaw (Ei varmistettu)

Täällä kanssa kiinnostaisi että mitkä paikat Tampereella on sun lemppareita? Erityisesti ravintolat/kahvilat, tuntuu että itse tulee aina vaan käytyä niissä samoissa. En ole ainakaan muistaakseni nähnyt sulta tällaista postausta :)

Top 5 lemppari ravintolat Tampereella! :)

Miia_27 (Ei varmistettu)

Heips!

Itseäni kiinnostaisi kuulla miten ylläpidät keskittymistäsi silloin, kun kirjoitat. Teen itsekin töitä välillä kotona, välillä taas työpaikalla ja olen huomannut ajautuvani ajoittain tekemään joitain ihan muita hommia.

Oletko siis itse törmännyt samaan ongelmaan ja miten olet ratkaissut sen?

Mia Kuusisto (Ei varmistettu)

Hei, ihanaa!!
Upee päivä tuollainen!

Missä käyt kasvohoidoissa ja kanpaajalla?

Willy (Ei varmistettu)

Sisustuspostaus, jossa esittelisit koko asunnon!

Anuuua (Ei varmistettu)

Näin tamperelaisena kiinnostaa miten olet kotiutunut Tampereelle ja mitkä on sellaisia paikkoja täällä missä tykkäät käydä tai mihin Tampereella viet vieraasi käymään. :)

Linda w. (Ei varmistettu)

Mua kiinnostaisi monetkin asiat! Teidän uuden kodin näkeminen, ihan sama onko se valmis tai viimeistä silausta vaille valmis, aitous on parasta! :) Toiseksi kiinnostaa sun mielipide Tampereesta kaupunkina.

Jenniko (Ei varmistettu)

Hei! Ihana idea tuo itsensä hemmottelupäivä. Olen melko uusi lukija, enkä tiedä oletko jo aiheesta kirjoittanut, mutta olisi kiva kuulla vinkkejä Tampereen parhaista ravintoloista / kahviloista. Mieheni kanssa hemmottelemme itseämme hyvällä ruualla ja yhdessäololla, joten uusia kokeilemisen arvoisia paikkoja etsimme jatkuvasti.

Anniinaemilia (Ei varmistettu)

Juurikin Tampereen kahvilat, joista pidät! Vaatekaapin sisällön kuvausta (meikit, tuoksut yms mukaan).

Muutin Tampereelle samoihin aikoihin kuin sinä, joten kiva lukea yllättävän samanlaisia fiiliksiäsi tänne kotiutumisesta kuin mitä itselläni on :)
Myöskin olisi mielenkiinoista lukea hienosta matkastasi lukihäiriöisestä äidinkielen opettajaksi ja kirjailijaksi.

mariajemiina (Ei varmistettu)

Joulun must-perinteet/koristeet/jne.

Eltuan (Ei varmistettu)

Vinkkejä kirjoittamiseen; kun pitää kirjoittaa, mutta on aivan jumissa kirjoittamisen suhteen.

JaKa (Ei varmistettu)

Kirjoita esittelypostaus sun työkavereista toimistolla!

Jenni Är (Ei varmistettu)

Tampereesta on ollut jo muutama postaus, mutta niitä kaipaisin lisää. Ei väliä, mistä näkökulmasta ovat, mutta esimerkiksi muissa kommenteissa ehdotut ravintola/kahvila-aiheiset kiinnostavat.

hippi (Ei varmistettu)

Mitä ajattelet kuolemasta, kuolemanjälkeisestä elämästä, pelkäätkö kuolemaa, uskotko Jumalaan/sieluihin jne ja millä perusteella.

Hopsan (Ei varmistettu)

Hei, mieleeni jäi kirjoittamasi F:n kommentti siitä, miten aivot ovat ihmisen tärkein osa. Olisi mukava kuulla ajatuksiasi siitä, kuinka tuet pientä tytärtä itsetunnon rakentamisessa.

Miiu (Ei varmistettu)

Kirjasuosituksia olisi minustakin kiva lukea enemmän! :)

Mimosa__ (Ei varmistettu)

Hyviä kirja- ja elokuvavinkkejä. Miten vietät vapaa-aikasi?

++++++++++++++++++++ (Ei varmistettu)

Uuden kodin kotiesittely olisi kiva.

Jonna 54 (Ei varmistettu)

Olisi kiva kuulla, seuraatko säännöllisesti jotain blogeja ja jos kyllä, niin mitä ja miksi.

MiaMaria (Ei varmistettu)

Jotain jouluun liittyvää....joulun traditioita ja mistä ne ovat teille syntyneet.

Maijjja (Ei varmistettu)

Jumit liiankin tuttuja. mukana!

Maijia (Ei varmistettu)

Toivoisin vinkkejä Tampereen ravintoloihin!

KAS (Ei varmistettu)

Tampereen hyvistä brunssipaikoista lukisin mielelläni.

Minnag (Ei varmistettu)

Sisustusjuttuja-pieniä yksityiskohtia, joulun odotusta, jne.

Satuj (Ei varmistettu)

Uuden kodin esittely ja my day-tyyliset postaukset kiinnostavat :)

Nuga (Ei varmistettu)

Mikä oli yllättävintä Tampereelle muutossa? Kiinnittävätkö ihmiset enemmän huomiota sinuun tunnettuna bloggaajana pienemmässä kaupungissa? Miten ylipäätään koet anonymiteetin menettämisen vai koetko menettäneesi sitä?

Karoliina Pentikäinen

Sä voitit!! Otathan muhun yhteyden?

Haluisin kuulla miten oot kokenut nyt parin kuukauden jälkeen F:n koulun alotuksen, wilman käyttö, kaverisuhteet (laajeneva reviiri, kännykkäsäännöt jne), omat fiilikset ja vaikka myös F:n fiilikset jos tahtoo kertoa!

Miten huomioit puolisoasi arjessa?

Annuli4578854367 (Ei varmistettu)

Kysymys/vastauspostaus

Plan B (Ei varmistettu)

Arpaonnettomien selkävaivaisten iloksi toivoisin (yhteistyö)postausta istumatyöläisille sopivista taukojumppaliikkeistä!

Sassa (Ei varmistettu)

Kaikki sisustukseen liittyvät postaukset kiinnostaa ja myös tampereella lempipaikkasi.

iinesankkka (Ei varmistettu)

Mielipidejuttuja mistä tahansa aiheesta, jota et ole vielä käsitellyt! ne on aina mielenkiintoisimpia, sisustuskuvia ynnä muita on netti pullollaan, vaikka nekin toki kivoja on.

Kommentoi