On ne herkkiä...

Heippa,

 

onpas ollut aikamoinen viikko. Ihan kuin olisi jyrän alle jäänyt. Huoh! Tänäänkin oli vielä lauantaityöpäivä, ja vasta nyt pääsin ensikerran istahtamaan koko viikolla.

Tässä kämpänmyyntihässäkässä ja kaikessa muussa uuden aloittamisen seassa Neiti-F:llä on alkanut aivan uudenlainen draivi uhmaiän kanssa. Itkua, huutoa, parkua. Voihan tätä neuvottelua ja rajojen asettamista.

Tokihan uskon, ettemme Eepin kanssa ole aivan syyttömiä Neiti-F:n mielenlaatuun, ihan varmasti meidän ajatustemme ja juttujemme pyöriminen nyt aktiivisesti näissä kämppäasioissa sekottaa myös omalta osaltaan Neidin pakkaa. On ne vain eteviä aistimaan pienetkin muutokset, nuo pienet ihmiset.

Tänään siis yritän hyvitellä koko viikon edestä. Kuunnella, leikkiä, olla läsnä. Jos se känkkäränkkäkin sieltä kohta lähtisi juosten pois.

Pieni syyllisyyskin hiipii aina mieleen, kun huomaan, että Neiti käyttäytyy jotenkin tavallisesti poikkeavasti, ja tunnistan, etten ole vanhempana toiminut ihan niin hyvin, kuin oikeasti haluaisin.

Moikkista kuitenkin kaikille,ja kivaa lauantaita! Kuvissa olemme Neidin kanssa viime viikon tunnelmissa, jolloin Neiti-F pääsi tylsiä vanhempiaan pakoon naapurin tytön synttäreille. Lahjaksi annettiin PO.P:n sandaalipaita. Huomatkaa Neidin itse liimaamat tarrat :) Ja tietysti myös käsilaukku, joka oli saatava kutsuille mukaan!

-Karkki-

Kuvat:

Karkki, iPhone 4S

Neiti-F:n paketointiasu:

Raitasukkikset, PO.P

Sienimekko, Me&I, Sydänpyllyt -facebookkirppisryhmän kautta 20e

Karkin asu:

Neule, Vila. -70%

Kukkapaita, BikBok, -50%

Farkut, Nudie. Zoovillage.com

Neiti-F:n juhla-asu:

Paita, Benetton.

Kimalleshortsit, POMP de LUX kevät/kesä 2013

Sukkikset, Name it.

Neidin ulkoasu:

Kengät ja lakki, H&M.

Takki, Benetton. Lanttilan kirpputori, Lahti. 14e

Kommentoi