Nettikauppailua. Osa 3. Polarnopyret.fi

Moikkista,

Aloittelin muutama viikkoa sitten postaussarjan lasten(vaate)nettikaupoista. Edellisissä postauksissa olen esitellyt Nellyn ja Babyshopin, nyt vuorossa on Polarn o Pyretin nettipuoti.

 

Kuten olette huomanneet, Neidin kaappi pursuilee Polarnin vaatteita, mutta olen tähän asti ostanut jokaisen vaatekappaleen niistä joko ystiksistä, kirppikseltä tai Lahden Trion myymälästä. Jotenkin haluan tukea aina ennemmin paikallista kauppaa kuin jotain muuta, ja siksi homma on mennyt tällä tavalla.

Nyt sain kuitenkin blogin kautta mukavan mahdollisuuden tilata Polarnin nettipuodista, ja testata, miten homma sitä kautta toimii. Ja toimihan se! Tässä havaintoni:

Polarnopyret.fi -nettikaupan plussat ja miinukset:

+ Nettikauppojen kaunein ulkoasu. Muutenkin vaatteiden ja sivuston ulkonäöllinen linja on yhtenäinen ja tyylikäs. Väriä, selkeyttä, retroa. <3

+ Etusivu on superselkeä. Ja pikakuvakkeet toimivat hyvin. Mm. jokaiselle kokohaarukalle, uutuuksille ja outletille on omat pikalinkkinsä --> helpottaa surffailua.

+ Polarnin liikkeet ovat tunnettuja hyvästä palvelustaan, ja sama linja jatkuu netissä. Ota yhteyttä -osuus ja Usein kysyttyä -sivu palvelevat nimen omaa asiakasta.

+ Jokainen vaatekappale on helppo etsiä. Kokohaarukka linkin takaa löytyy vaatteet kategorioittain, tyyliin "bodyt ja potkuhousut" tai "ECO-mallisto"

+ Sivustolle tulee täydennystä viikottain, ja jokin hittituotteet nappaaminen täältä on helpompaa/varmempaa kuin kivijalkamyymälöistä, jonne yhtä koko ei välttämättä tulee kovinkaan montaa.

+ SPESIAALIPLUSSA: Toimitus oli nopein, mikä missään käyttämässäni nettikaupassa. Ikinä! Tein tilauksen keskiviikkon 16.30 aikaan, ja paketti oli lähipostissani jo perjantai-iltapäivänä

- Netin Outlet ei mene aina samoihin tarjouksiin mukaan, mitä yksittäisissä kaupoissa on. Esim. netissä näkyy eräs mekko -50%, kun itse olen ostanut sen kivijalkamyymälstä -70% alennuksella

- Ilmeisesti nettikaupan varasto ei ole kovinkaan suuri, koska hittituotteet loppuvat täältäkin melko nopeasti (TOISAALTA: on ihanaa, ettei samaa paitaa tule vastaan joka toisella lapsella :D)

Tämmöisiä mietteitä tänään. Itse olin todella tyytyväinen kesäiseen tilaukseeni: koirahame outeltistä, jätski- ja muffinipaidat kesää varten, valkea ECO-paita, sekä tummansiniset leggarit.

 

 

Itse tykkään muuten pidentää t-paitojen käyttöikää pukemalla ne viileinä päivinä ja talvisin tällä tavalla pitkän paidan päälle. Ja voitteko kuvitella: Neiti-F rakastui itsekin jopa jätksipaitaan! Vaikkei se ollut pinkki, edes violetti! Ihmeiden aika ei ole ohi :)

Kivaa uutta viikkoa!

-Karkki-

Kuvat:

Karkki, iPhone 4S

Neidin asu:

Muffinipaita, Polarn o Pyret (blogin kautta)

Tummansiniset leggarit, Polarn o Pyret (blogin kautta)

Punainen paita, Lindex, -70%

Sukat, Kappahl, -50%

 

 

 

 

Kommentit

Til (Ei varmistettu)

Itse tykkäisin siitä, jos nettikaupassa voisi rajata jonkun haun jonkun tietyn koon mukaan. Nyt esim. 98-senttistä vaatteita etsiessä täytyy klikata jokaista 98/128-mallinston tuotteet läpi nähdäkseen, onko kokoa enää jäljellä. Joissakin nettikaupoissa myös näytetään suoraan pikkukuvien alla, mitä kokoja on jäljellä.

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Hei hyvä pointti! Joskus onkin turhauttavaa, kun ehtii jo innostua jostain vaatteesta, ja vasta ostoskoriin siirtäessä huomaa, ettei kokoa ole jäljellä. Missä nettikaupassa tämmöinen on muuten mahdollista?

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Oletko tilannut muuten Boozista? Toimiiko? Itse aina mietityttää, kun uusia nettikauppoja tulee markkinoille niin tiuhaa tahtia. Joidenkin kanssa on ollut nimittäin käden vääntöä mm. palautuksista.

Hanna (Ei varmistettu)

ainakin booz comissa näkyy mitä kokoja on jäljellä:)

Kommentoi