Perjantain asu, nro 10. Paljettipaita ja revityt lappuhaalarit - lempparit vuosien takaa!

Asu: paljettipaita, farkkuhaalarit, tennarit ja silmälasit

Merkki: paita, Ivana Helsinki. Farkkuhaalarit, Crockers. Tennarit Converse ja rillit Ivana Helsinki x Specsavers.

Hankintapaikka: Paidan olen ostanut syksyllä 2016, farkkuhaalarit 2015 maaliskuussa. Tennarit ovat niin vanhat, etten edes muista, mistä olen ostanut. Luultavasti jostain Outletistä aikanaan. Rillit olen saanut blogiyhteistyöstä.

Käyttöönottotoimenpiteet: -

Käyttökohde: Kyseinen paljettipaita oli mulla ekan kerran päällä ystävän polttareissa, Flow`ssa 2016. Vaikka sinne paidan puin vähän läpällä, rakastuin siihen niin, että ostin sen lopulta itselleni. Tämän paidan käyttökohde on tietysti juhla. Ja sellainen arki, jonne haluaa nostetta. Farkkuhaalarit ostin rennoiksi housuiksi, ja tykkään pitää niitä myös näin paidan alle puettuna. Ne ovat arkipöksyt, jotka eivät purista mistään. Kyseisiä Converseja olen pitänyt todella usein, koska musta kangas, nauhat ja pohja ovat minusta sellainen siisti yhdistelmä. Vähemmän rento kuin aivan perus-Conssit, joissa on valkoinen pohja ja nauhat. Rillejä olen pitänyt asujen piristeenä ja silmäpussien peittäjinä.

Hankinnan kannattavuus: Vaikka paljettipaitaa ei ensin kovin kannattavaksi ostokseksi ajattelisi, on tämä ollut paita, jota olen pitänyt todella paljon. On siis maksanut itsensä varmasti jo takaisin! Toisekseen paita on aivan superlämmin. Paljettien alla on kokonaan trikoinen vuoripusero, joten kylmää tässä asussa ei tarvitse pelätä. Farkkuhaalarit ovat kulkeneet matkassa jo kohta 4 vuotta, joten voisi sanoa, että ne ovat kannattava ostos. Pidän lappuhaalarityylistä ja kaiken lisäksi nämä pelastavan turvotusmahapäivät. Kyseiset Converset ovat melkoisen hyvä ostos juuri siksi, että ne sopivat kokomustana oikeasti minkä asun kanssa tahansa. Lisäksi ne ovat edelleen sopivat, koska osa kengistäni on jäänyt vuosien saatossa pieneksi, koska jalkani on levinnyt iän myötä. Silmälasien kannattavuutta on varmasti pitkällä tähtäimellä vaikea sanoa, koska ovat vielä niin uudet. Mutta ainakin nyt olen ollut näistä pokalaseista haltioissani. Ekan kerran elämässä minusta on ihana pitää laseja! Tuntuu, että ne ovat osa tyyliä, ikään kuin hyvin valittu koru.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä 

Kommentit

Unique and differend (Ei varmistettu) https://differend-and-unique.blogspot.com/?m=1

Ihanaaaaa paita!!! Rakastan uniikkeja ja erikoisia vaatteitta !!!

Karoliina Pentikäinen

Tää on IHANA <3

//Philomena// (Ei varmistettu)

Toi paita on kyllä sun vaatteista ikimuistoisin :) Aivan ihana, enkä ole koskaan kellään toisella nähnyt ko. paitaa.

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.