Pomp de Luxin kevät/kesä 2013

Heissan,

ja terkkuja maalta. Tässä Putouksen mainoskatkolla naputan pikapostausta. Kuvia reissusta tulee myöhemmin, vaikka nyppiikin laittaa näitä puhelinrämällä otettuja sumuotoksia enää minnekään. Onneksi ensi viikolla tulee uusi iPuhelin postista, oujee :)

 

Sitä tulin tänne vaan kertomaan, että Pomp de Luxin uusi kesäkuvasto on ilmestynyt. Ja olipa siellä taas aivan ihania vaatteita. Ihan nuo kaikista hempeimmät ja romanttisimmat jutut eivät oikein putoa (paitsi juhlavaatteissa), mutta joukosto löytyy kyllä myös iso kasa vähän reippaampiakin vaatteita. Taidan eksyä ehkä myös poikien puolelle nappaamaan Neidille parit vaatekappaleet.

Ainakin pinkki juhlamekko, musta-valko -raidalliset leggarit ja neuletakki, haaremikollareita, huppari ja pari muuta juttua on saatava. Onneksi voin perustella tämän kyllä itselleni aika hyvin: Neiti on kasvanut viimeisen 6 kuukauden aikana taas 11 senttiä, joten tarpeeksi isoja käyttävaatteita ei kaapista enää paljonkaan löydy. Oikein hävetti viime viikolla, kun huomasin päiväkotipäivän jälkeen, että Neiti oli viettänyt päivän todellakin liian pienessä paidassa. Kuinka paljon muuten itse ostatte lastenne vaatteisin kasvunvaraa? Tuntuu jotenkin tyhmälle, että jokin vaate on käytössä alle puoli vuotta...

 

Aikooko joku teistä pitää Pompin kutsut keväällä? Itse en pidä, mutta kaverin kutsut ovat jo tiedossa. Voi rahapussi parkaa...

UMK- ja Putousterkuin: Karkki

Kuvat:

Pomp de Lux

Kommentit

ph00 (Ei varmistettu)

Meillä vanhempi poika kasvaa sen verran, että vaatteet kerkiää olemaan suht kauan käytössä.. =) haluaisin kyllä kutsut pitää, kun en ole tämän merkin kutsuja vielä pitänytkään :) se jää nähtäväksi ;)

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Suosittelen kyllä Pompia. Tosin esittelijöistä minulla ei ole vielä oikein kokemusta, olen tilaillut vaatteita pääasiassa Pompin nettikaupasta.
Pahoittelun muuten, että nämä vaatepostaukseni käsittelevät pääasiassa tyttöjen vaatteita. Kurkkasin nyt tietoisesti tuon kevätkuvaston poikien puolen. Oli aika cooleja :) Niin kuin jo kirjoitin, tilaan varmasti myös sieltä "väärältä" puolelta Neiti-F:lle.

nadja (Ei varmistettu) http://www.lovelylife.se/mamamini

hei! tarvisin lähettää sinulle vähän sähköpostia mutta en mistään löydä osoitetta....ota yhteyttä! nadja

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Heippa Nadja!
Laitoin osoitteeni sinulle sähköpostiisi, mutta tässä se vielä varmistukseksi: karoliina.k.sallinen@gmail.com

Pitääpä pyytää tekniikkaa laittamaan osoite myös tänne sivuille :)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.