PO.P on pop!!

Morjens,

maanantaina tärähti käyntiin Polarn O. Pyretin kesäale. Sain viestin alennusten alkamisesta jo sunnuntaina sähköpostiini, ja niinpä minä ja kaverini Jane olimme Lahden Polarnin ovenkahvassa kiinni heti kello 9.00. Liikehän avataan oikeasti vasta tuntia myöhemmin, mutta nyt kantikset pääsivät hypistelemään alelöytöjä ekojen joukoissa. Hyvä idea, ja väkeä olikin todella paljon!

 

PO.P:n vaatteet (kuten olette varmaan huomanneet) ovat olleet aina minun mieleeni. Jotenkin niissä yhdistyy sopivalla tavalla retro ja uudet ideat, lapsellisuus ja kuitenkin tietty katu-uskottavuus. En tiedä tälle mitään järkiperustetta, mutta niiden ostamisesta tulee aina hyvälle mielelle :)

Muistan, että kun vierailin PO.P:n liikkeissä ensimmäisiä kertoja, olin vähän järkyttynyt vaatteiden hinnoista. Ihmettelin, miksi leggarit maksavat siellä 19-25 euroa, kun Lindexistä saa kolmet kahdella kympillä. Pian kuitenkin huomasin, että PO.P:n vaatteet ovat kyllä täysin eri luokkaa, kuin monet muut lastenvaatteet.

Tässäpä pieni perustelista mm. sille, miksi juuri leggareiden - Neidin asujen peruspilarin - ainoa oikea hankintapaikka on nykyisin Polarn O. Pyret:

  • Värit ovat aivan ihania
  • Trikoo on napakkaa ja paksuhkoa --> Ei tule polvipusseja. Housut ovat ryhdikkäät. Ne eivät rypisty pesussa.
  • Vyötäröä voi säätä napin avulla --> Muuntautuu lapsen koon mukaan. Pysyvät jalassa myös hoikilla.
  • Kestävät puolet kauemmin kuin monen muun merkit pöksyt --> Eivät haalistu pesussa ja siistin lahkeenkäänteen ja säätövyötärön ansioista leggarit voi ostaa melkein kahtakin kokoa "liian" suurina, koska ne voi aluksi muuntaa kiristyksillä ja taittamisella pienemmiksi.
  • Muunneltavuuskyvyn ja käytetyn vaatteen second hand -myyntiarvon ansioista vaatteiden hinta ei itse asiassa enää olekaan niin suuri.

Nappasin Neidille syksyn päiväkotiaikoja jo silmällä pitäen kolmet legginsit. Kahdet olivat -30% ja vaalenpunaiset ekopuuvillasta valmistetut leggarit sain puoleen hintaan. Jippii, sanon minä! Jane osti kahdelle tyttärelleen t-paitoja ja bodyjä.

PO.P:n ale jatkuu liikkeiden lisäksi muuten myös netissä.

 

-Karkki-

 

P.S. Onko jollekin muulle liikkeen ulkonäöllä ja palvelulla niin suuri merkitys kuin minulle? Minun mielestäni on ihanaa tulla kauniisti laitettuun liikkeeseen, ja olen myös niin vakuuttunut ainakin Lahden PO.P:n henkilökunnaan osaamisesta, että voin marssia liikkeeseen monesti vain ihan sightseeing-käynnille.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

MT (Ei varmistettu)

On! On kiva mennä kauppaan jossa saa palvelua kun haluaa ja jossa tavaroilla on tilaa ja ne on laitettu kauniisti esille. Ja jossa myyjä ymmärtää että joskus voi tulla kauppaan ihan vaan katselemaan.
Inhoan kun myyjä yrittää piiloutua kun haluaa jotain tai sitten seuraa koko ajan perässä eikä "jätä rauhaan". Ja ne kaupat missä kaikki on samassa kasassa ja josta ei jaksa alkaa kaivamaan oikeita kokoja esille.

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Siinä, onko myyjä liian innokas vai tarpeeksi aktiivinen, onkin aika häilyvä raja!

Kommentoi