POP UP-vinkki ja ihanaa uutta Uhanaa

Kävin Tampereen reissullani (postaus siitä huomenna) SuperMukavassa Uhanan uuden kevät/kesämalliston lanseeraustilaisuudessa. Koko SuperMukava oli ensinnäkin ihana putiikki...ja niin oli kyllä - kuten promokuvista olin etukäteen jo huomannut - koko Uhanan kesäkin.

Olin jo etukäteen himoinnut vesimeloonipaitaa, mutta korvikset tulivat kyllä aivan heräteihastuksena (omistanhan noita pisaroita jo kahdet parit etukäteen). Siskolleni ostin jo etukäteissynttärilahjaksi mustat timanttikorvikset, joten koko meidän mimmiporukka taisi poistua kaupasta todella tyytyväisenä.

Joku kyseli minulta jo Instagramissa, mistä Uhanaa voi ostaa. Aika monesta paikasta, mutta yksi mielenkiintoisimmista ostopaikoista tällä hetkellä lienee MASHUP -pop up shop Basson pop up-tiloissa (Unioninkatu 25, HKI). Pop up -myymälä on tällä kertaa pystyssä 20.4.- 3.5.2015, ja sen valikoimasta Uhanan lisäksi löytyy niin muitakin vaatteita, koruja ja jopa kenkiä ja sisustustuotteitakin. Kaikkea aika ihanaa siis!

-Karoliina-

Paita ja korviket, Uhana Design (saatu) // Farkut, Nudie // Kassi, Uhana Design // Kengät, Converse

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

camilla (Ei varmistettu)

Ääks miten hieno paita!! Minkähän hintainen on, muistatko yhtään? :)

lintuneen (Ei varmistettu)

Aivan ihana asukokonaisuus, meikkiä ja hiuksia myöten! :)

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Niin minustakin :) Satasen!

CURIOUSNOORA (Ei varmistettu) http://curiousnoora.bellablogit.fi/

Täällä toinen Uhana-fani! Tuo paita (ja kassi!! <3) menee kyllä välittömästi ostoslistalle, harmitti niin kovasti, kun en ehtinyt lauantaina Supermukavaan! :/

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Mun paita on kokoa S, ja mielestäni se vastaa hyvin kokoaan.

Kiitos paljon ihanasta palautteestasi :)

Katja (Ei varmistettu)

Mietin tuon paida tilaamista(oletan siis, että sen voi netin kautta jostain tilata, en vielä tutustunut tuohon linkkiisi). Mietin vain, että mikä olisi oikea koko mulle, niin kyselen, että mikä koko sulla on kuvissa ja onko mitoitus sun mielestä ihan normaali vai millainen?

Ja täytyy kyllä sanoa, että voi vitsit näistä kuvista tuli hyvä mieli, niin ihana asu sekä iloinen ja kaunis Karoliina! Ja hyvä mieli tuli muuten siitä Jaksa paremmin tv-ohjelmastakin, jonka eilen katsoin Ruutu.fi:stä, teillä on niin iloinen perhe ja F:n lausahdukset oli niin ihania siinä teidän kotona kuvatussa pätkässä! :) Eikä muuten ole mikään hullumpi se ohjelmakaan, vaikka en olekaan katsonut kuin ne kaksi jaksoa, joissa te olette olleet mukana. :)

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Voi kiitos!

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Mä en tiedä, saako kassia enää. Se on vuosia vanha, siskolta lainassa!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.