Vimman kevät/kesä 2014

Moikka!

Tiedätte kyllä Vimma-vimmani. Keväällä myyntiin tulevan uuden Vimma-kuosin, Vie minut kaukaisiin maihin, on suunnitellut Linda Linko. Tarina sen takana on ihana:

"Vie minut kaukaisiin maihin -printti syntyi kaipuusta paikkaan, missä ei enään tarvitse etsiä mitään. I have found it.
Se syntyi myös muistosta, jossa istun vanhan kuplavolkkarin takapenkillä. Vanhat, rispaantuneet, istuimet on päällystetty kankaalla, joka tuo pienen Lindan mieleen sirkuksen. 
Äitinikin ihastui kankaaseen ja etsi sen valmistajan käsiinsä, sekä ompeli siitä pikku-Lindalle housut ja paidan. Vaatteista tuli heti lempparit!
Tämä muisto mielessäni aloin työstämään printtiä yhdistelemällä värejä ja minulle mieluisia, erilaisia ja vähän outojakin elementtejä toisiinsa. Jotka yllättäen, jollain kummallisella tavalla, sulautuivatkin yhteen.
Luonnostellessani mieli haikaili jonnekin, missä on ikuinen kesä. Yleensä vietän talvet Väli-Amerikassa, mutta tänä vuonna jouduin jäämään Suomeen. Kun olen Suomessa, kaipaan aaltoja, tulivuoria ja surffaamista. Kun olen poissa, kaipaan piirtämistä sekä Helsingin suomaa keskittymistä. 
Koti on minulle siellä, missä mieli ei ole hukassa, siellä minne tiedän heti kuuluvani."

  

 

 

 

Sytyttääkö? Onhan tämä aivan erilainen kuin tutut palmikot ja kärpäset. Vähänkö virkistävää, että uskalletaan mennä näin erilaiselle reitille kun missä vielä talvikaudella oltiin. Rakastan sitä, kun on rohkeutta tehdä uutta, ottaa riskejä ja unohdetaan varman päälle vetäminen. Palmikkomanian keskellä moni olisi nimittäin vain jatkanut hyväksihavaitulla linjalla. Tylsäsi! Tämä uudestisyntymisen into taitaa olla Vimman voima.

-Karkki-

*Kuvat: Vimma

 

Kommentit

elsa/ Oi mutsi mutsi (Ei varmistettu) http://oimutsimutsi.bellablogit.fi/

Tykkään paljon enemmän tästä artsummasta vimmasta :) Noi punokset paidassa ihania ja värit räväköitä. Hyvä!

Karkki (Ei varmistettu) http://blogit.kaksplus.fi/kolmistaan/

Munkin lemppari kesäkurpitsa on punos. Tosin epäilen sen toimivuutta mineillä. Näen jo sen uivan keittolautasella ja kumarrellessa hiekkaisen mutavelleissä. Haluan paidan itelleni!

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Kesäkurpitsa!! Mä niin rakastan tätä valmista tekstinsyöttöä :D Kesäkuoseista siis!

Äiti (Ei varmistettu)

Minkänäköinen tuo punos on eka pesun jälkeen?

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.