Ladataan...

Heippa,

vähänks ollaan oltu lomalla :) Ja sen myös huomasitten varmaan postausbreikistäkin.

Onpa kuulkaas tehnyt hyvää! Perheilyä oikein isolla kädellä. Keski-Suomea, maaseutua, herkkuja, lököttelyä, ulkoulua, kaikkea-aivan-ihanan-superkivaa.

Huomenna me vietämme vuoden vaihtumista lapsiperhetyylillä. Kolme perhettä ahtautuu meidän lukaaliimme. Luvassa on hodareita, saunomista, ja kaikkea sitä, mitä 1-2 -vuotiaiden kanssa voi, saa ja pitääkin tämmöisenä juhlana tehdä.

Ihanaa uutta vuotta! En ole muuten eläissäni (jos siis muistan oikein) tehnyt perinteisiä lupauksia uudelle vuodelle. Nyt ajattelin. Ja niitä tulee muuten monta :)

Rok, rok... muistakee rakettilasit myös pienille! Tää lähtis nyt katsomaan sohvalle uutta Varesta. Pyysin Eepin hakemaan mulle R:ltä herkkuja, ja pussissa näytti olevan cokis, kolme suklaapatukkaa ja sipsipussi. Hyväksyn.

-Karkki-

Kuva:

EEpi, i-Phone 4

Neidin asu:

Haalari: TTH (outletistä)

Hattu: Minkkiä. Teetetty mummon vanhasta hatusta.

Ladataan...

Ladataan...

Moikkis,

ja voihan yrjö. Miksi tautien pitää iskea AINA silloin, kun tiedossa on jotain kivaa? Kuten  nyt esim. joulu ja loma. Esko oli juuri melkein viikon vatsataudissa, ja Neiti-F kuumeessa. Tiettyhän nuo taudit varmaan ehtivät viikossa pois, mutta peruspessimistinä tässä jo pelkään, kuinka vatsatauti siirtyy Eskolta meihin muihin...Rakas Joulupukki, en siis toivo muuta kuin tervettä joulua :)

Viime jouluna vatsatauti kiersi koko lähisuvussani, joten traumoja on ehtinyt jo tulla lomapöpöistä ;)

Kuumelääkkeen jälkeiset kaksi tuntia Neiti on  ollut aina hyperaktiivinen (Ne siihen väliin jäävät kuusi tuntia ovatkin sitten olleet vähän kurjempia...)Koska ulos ei voi mennä, ja muutenkin pitää vähän himmailla, annoin Neidin eilen osallistua lahjojen paketointiin. Pussukka on joku H&M:n kylkiäinen, mutta sisältö onkin jostain muualta. Buhahhahhahaa... Mitähän Eepi saa?

Huomasin, että tällä tavalla yksivärisellä pohjapaperilla, tarroilla ja teipillä, sekä Neidin avulla saa aikaiseksi aika ihania paketteja. Tästä eteenpäin en enää suunnittele paketteja liikaa, vaan annan tyttärelleni vapaat kädet :) Harmi, että ehdin tylsästi jo aikuispaketoida monet lahjat...

Terkuin:Karkki

 

Ladataan...

Ladataan...

Heippa,

töissä on meneillään nyt kiireisin aika vuodesta. Kokeita, kokouksia, arviointeja....huh! Onneksi viikonloppuna ehdimme juhlia kuitenkin kaksivuotiasta Neiti-F:ää oikein kunnolla.

 

Harmi vaan, että synttärisankari itse oli niin innoissaan juhlistaan, että aluksi päikkäreille menosta ei meinannut tulla mitään, ja kun hän lopulta nukahti, pitikin jo nousta ottamaan vieraat vastaan. Mökö-Liisa juhli sitten silmäpusseissa ja pääasiassa äidin helmoissa :)

 

Vieraina olivat kummit, isovanhemmat, täti, setä ja muutama tuttava. Neidin mielestä paras vieras taisi olla Alisa-kaveri.

Juhlapöydässä tarjottiin caesar-katkarapu -salaattia, peruna-pekoni-feta -salaattia, vuohenjuusto-paholaishillo -piirasta, mokkapaloja, karkkia ja juustokakkua mansikkakastikkeella.

Mokkapalat ovat Neidin ehdotont suosikkiherkku.

Lahjat olivat muuten aivan ihania! Sellaista turhaa krääsää ei tullut lainkaan, vaan kaikki lahjat olivat niin minun kuin Neidinkin mieleen. Eero Aarnion Pony, palapelit, kirjat, siskoni ompelema(!!!) mekko, korisasu suoraan Jenkeistä ja aivan ihana Skip Hopin Pöllö-matkalaukku ilahduttavat varmasti pitkään.

Nyt pitäisi vielä saada raivattua vanhat käyttämättömät lelut lahjakeräyksiin tai varastoon.

Ihanaista alkanutta viikkoa!

Terkuin:Karkki

Kuvat:

Pasi Salervo

Neidin asu:

Koko kokonaisuus, Pomp de lux

 

 

 

 

 

 

 

Ladataan...

Pages