Ladataan...

Täällä on nyt muutto- ja asettautumishommat päällä niin, että kunnollista postausta joudutte odottelemaan vielä tovin.

Kämppä on kuitenkin iiiihana,ja hihkunkin innosta täällä vähän väliä. Siitäkin huolimatta,että nukkumaan joudutaan laatikoiden ja Ikea-säkkien keskellä lattiapatjoilla. Pimennysverhona toimii vanhat olkkariverhot pyykkipoikavirityksellä, ja Inaria-kaappeista 2/3 saadaan kasattua vasta tiistaina.


Mutta silti: Ihanaa uutta viikkoa :) Täällä menee epäedustavista kuvista huolimatta tosi hyvin!

-Karkki-

Ladataan...

Iltaa!

Olipa ihana mökkijuhannus! Ruokaa, yhdessäoloa, uimista (jaiks!), lököilyä. Kaikkea kivaa siis.
Nyt voi rentoutunein mielin suunnata ensi viikkon ja MUUTTOON! Jee :)
Mites teillä meni? Juhannuskokko ja järvi, vaiko erilainen kaupunkijuhla?

Mahtavaa helleviikkoa!

-Karkki-

Ladataan...

Kappas!

Olen saanut kauppaherätyksen viikon sisällä kahdesti. Ensin olin iloisesti yllättynyt Seppälän lastenvaatevalikoimasta, ja tänään etsiessäni mattoa netistä uuteen kotiimme, törmäsin Kodin Ykköseen. Niin no tietystihän Kodin1 on minulle jo entuudestaankin tuttu, mutta tänään vasta tajusin, kuinka huikea Anttiloiden oma merkki - Anno - oikein onkaan!

Haluaisin tehdä uuten kotimme värimaailmasta mahdollisimman yhtenäisen (ts. musta-valkoisen pienillä värimausteilla),ja olen jo oikeastaan pitkään haaveillut,että pyyhkeiden ja lakanoiden sekalainen seurakuntakin mukailisivat väreiltään ja tyyliltään muun kodin tyyliä.

Nyt pohdinkin, olisiko oikea aika aloittaa tekstiilien yhtenäistäminen juuri noista yllä näkyvistä lakanoista. Siksak-kuvio on minusta aivan ihana,mutta valinta on vaikeaa,kun haluaisin kerralla nuo kaikki. Onko jollakin muuten kokemusta Anno-lakanoiden laadusta!?En todella halua,että ne ovat parissa vuodessa käyttökelvottomat.

Nettikierroksen varsinainen tarkoitushan oli löytää F:n huoneeseen puuvillamatto, ja nuo alla komeilevat kolme kuviota ovatkin napattu kolmesta erilaisesta Anno-mattomallista. Olen melko varma,että harlekiinikuviota muistuttava kolmiokuviomatto vie voiton. Tosin tilaamista täytyy vielä odotella siihen asti, kun voin tarkasti varmistaa, mikä koko sopii F:n huoneeseen parhaiten.

Vielä kun löytäisin jostain - vähän edullisemmalta merkiltä kuin Missoni Home - meille musta-valkoiset saharaita- tai tasaraitapyyhkeet,olisi uuden kodin tekstiilipaletti kasassa.

Ihanaa hellepäivän iltaa :)

-Karkki-

Kuvat:Kodin Ykkönen

Pages