Ladataan...

Olenko mä sanonut tämän ehkä joskus ennenkin? Mutta sanonpa silti : Viime (tai siis vielä tämä kuluva) vuosi on ollut yksi elämäni vaiherikkaimmista.

En muista elämäni aikana olleen yhtään tällaista vuotta, jossa ei (erityisesti tunnetasolla) olisi tapahtunut niin paljon kuin vuonna 2014. Oli odottava olotila Iholla-kuvausten loputtua jouluna 2013. Oli pelonsekaiset fiilikset jätettyäni Kaksplussan blogiportaalin ja valtavaa intoa päästessäni aloittamaan täällä Bellassa. Oli aurinkoinen kesä ja ihanan onnellinen rentous. Niin ja siitä seurannut sairastelun täyteinen syksy. Oli sokerikohu ja lopahtanut liikuntainto. Eskon uneton ja kärttyinen syksy. Ja joululoma, ja josta tuli sellaiset fiilikset, että vuosi 2015 aloittaa todella uuden vuoden, mutta samalla myös jollakin tapaa uudenlaisen vaiheen meidän elämässä.

Millainen oli sinun vuotesi? Vuoden kohokohdat ja kurjimmat hetket?

Huomenna olisi aika tehdä uudenvuodenlupaukset. Haluatteko kuulla, mitä me lupaamme?

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Ladataan...

Ladataan...

Kävin huollattamassa viime kuussa ottamani geelikynnet taas Flamingon Kitty Cat Beauty Centerissä joulu- ja uusivuosikuntoon.

Sain kynsiini ihanan foliopäällisen ja nyt kynnet kyllä tosiaan hohtavat ilotulitteiden kanssa kilpaa. Pieni harakka sisälläni hykertelee! Kuvissa välkehdintä ei tosiaan pääse aivan oikeuksiinsa, mutta livenä, sormia heilutellessa, väri vaihtelee kynnen pinnalla hologrammikuvan tapaan.

Mutta hei: Mitenkäs tämä kynsien muoto? Halusin välttämättä viime kuun neliöiden tilalle klassiset suippokärkiset kynnet, mutta nyt olen kahden vaiheilla, onko tämä sittenkään minun juttuni.

Mikä teistä on nyt kaikkein tyylikkäin ja tuorein kynnenmuoto? Neliö, klassinen vai jotain muuta? Auttakaa taas tyylimummo pinteestä!

-Karoliina-

* Kynnet toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Ladataan...

Kuten kerroin jossain Hyvän mielen joulukalenterin luukussa, yritimme tänä vuonna antaa perheemme aikuisille vain yhden lahjan / aikuinen.  Ennen teimme nimittäin niin, että jokainen sisarus ja vielä vanhemmatkin erikseen antoivat lahjansa jokaiselle lapselle, puolisolle, vanhemmalle ja siskon poikaystävälle. Nyt päätimme toimia kuitenkin toisin!

Ennen joulua olo oli outo. Ei lähes ollenkaan kauppakeskusostelua, paketointia tai rahanmenoa.

Mutta kun aatto koitti, tuntui uusi perinne vähintäänkin yhtä kivalle kuin monilahjaiset edellisvuodet. Niin ja: Koska perheen yhteisen lahjan lisäksi puolisoille ja appivanhemmille annettiin oikeus ostaa omat lahjansa, kävi niin, että kyllä jokainen meistä aikuisistakin sai silti enenmmän kuin vain sen yhden paketin.

F sai toki enemmän paketteja kuin aikuiset, mutta silti - onneksi - todella paljon vähemmän lahjoja kuin aikaisempina vuosina! Nyt hän nimittäin jopa jaksoi keskittyä jokaiseen pakettiin ilman pakettiähkyä.

Esko sai lahjaksi mm. Lahtiblogin Just forget it -paidan vanhemmiltaan, mummoni kutomat villasukat, S-ryhmän ravintolalahjakortin (koko meidän köörille) veljeltään ja tämän vaimolta, sekä Coston rusetin ja Acnen villahuivin minulta ja F:ltä.

F sai puolestaan Lego-talon*, Sofia-prinsessan kampauspään, Mauri Kunnaksen kirjoja, Marimekon paidan, villasukkia ja lapasia, sekä Palatsin Palleroita.

 

Minä sain hauskat Happy Socksit, Marimekon Pippurikerä-lakanat (tuplana), Triwan huikean kauniin kellon Eskolta  ja tämän vanhemmilta (ostettu Petit St. Louisista), seinäkalenterin My o My:stä, sekä toivomani CosStoren lahjakortin perheeltäni.

Aika huikean ihania lahjoja minusta!

Mitäs te saitte ja mitä annoitte?

-Karoliina-

*saatu blogin kautta

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Pages