Ladataan...

Otin reilu kuukausi sitten itselleni taas ripsipidennykset, joista olin muutama vuosi aikaisemmin joutunut luopumaan allergisoituniseni seurauksena.

Olin haavellut räpsyripsistä jo melkein vuoden, mutta vasta tänä syksynä uskalsin sitten toimia ja koittaa, kestäisivätkö silmäni tällä erää ripsiä ja erityisesti niiden liimaa. (Allergisoitumisesta ja aikaisemmistia kokemuksistani voit lukea täältä).

Tällä kerralla päätin, että vaikka himo kauniisiin ripsiin olikin suuri, en lähtisi leikkimään terveydelläni. Päätimme Kampin Kitty Cat Beauty Centerin Jennan kanssa käyttää tästä syystä ripsissäni ns. allergialiimaa.

Aika moni kyseli tuolla aivan ensimmäisessä ripsipostauksessani ripsien asennuksesta, sekä siitä, kuinka silmäni reagoivat ajan kuluessa ripsiin, joten päätin koota tähän alkufiilikseni ripsistä.

Ripsipidennysten ensimmäinen asennuskerta:

  • Täytin ennen ripsien laittoa XtremeLashesin esitietolomakkeen, jossa kartoitettiin ensin terveydentilani ja ripsitoiveeni.
  • Varsinaisessa ripsien laittamisessa puolestaan huomiomme sen, ettei silmäni missään nimessä reagoisi epätoivotusti ripsitoimenpiteeseen. Niinpä Jenna käytti ripsien laittamisessa perinteisten geelilappujen sijaan ihoteippiä, koska jotkut asiakkaat voivat allergisoitua myös ripsien kiinnittämisen apuna käytettyihin geelilappuihin. Tämä siis vinkkinä nille, jotka olette myös kärsineet silmien punoituksesta ripsihuollon yhteydessä!
  • Koko ripsien asennukseni meni niin, etteivät silmäni reagoineet siihen mitenkään. Ei punoitusta, kirvelyä tai kutinaa!

 

Kuukausi ripsipidennyseloa takana:

  • Ennen sain poikkeuksetta silmätulehduksen ripsihuollon jälkeen, nyt olen käynyt huollossa jo kerran asennuksen jälkeen, ja molemmilla kerroilla olen saanut lähteä kotiin normaalein silmin.
  • Luomeni eivät ole myöskään kutisseet, vaikka ennen erityisesti ripsien tyvet kutisivat vaikkapa suihkussa tai saunassa ollessani
  • Allergialiima ei kuitenkaan pitänyt yhtä hyvin kuin ns. perusliima. Ennen huoltovälini oli jopa 5 viikkoa, nyt ripseni olivat huomattavasti harventuneet jo kolmen viikon kohdalla. (Tosin. En tiedä, muistinko itse elää niin kuin ripsien kanssa piti elää. Saatoin vaikka välillä nukkua vatsallani, joka ei tietysti tee hyvää ripsille). Viimeisimmällä huoltokerralla kiinnitimme huomiota siis erityisesti tuohon ripsien pysyvyyteen. Katsotaan, kuinka nyt käy!

Näillä ripsimietteillä. Tuleeko teille mieleen joitain kysymyksiä, joita ripsistä haluaisitte kuulla?

-Karoliina-

P.S. Voi että tuo otsis on nyt karmean pituinen. Kasvattaa vai pätkäistä, siinä pulma...
P.P.S Huomenna on joulukuu, ja meillä on teille pieni jouluylläri :)

* Ripset toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin, Xtreme Lashesin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

Ladataan...

 

Olipa ihana ilta viime torstaina, kun pidimme Riikan kanssa yhteisen lukija- ja shoppailuillan Little Copenhagen-liikeessä.

Kuuden maissa liike alkoi täyttyä meidän molempien lukijoista ja joistakin kavereistakin. Oli glögiä, lastenvaatteita ja paljon puheensorinaa.

Kiitos vielä teille kaikille uusille ihmisille, joihin pääsin tutustumaan! Itse en oikein uskaltanut hyökätä teidän kaikkien käsipuoleen kiinni kyselemään kuulumisia, kun ajattelin, että jos mukaan on sattunut ”tavallisia ostelijoita”, he kiusaantuvat höpinöistäni. Mutta onneksi te lukijat olitte niin rohkeita, että tulitte kertoilemaan kuulumisianne.

Kyllä on kuulkaas monella Riikan ja mun lukijoista ihanat raskausmahat tai muuten vain paljon säpinää elämässä. Wau!

Mitkäs fiilikset teiltä illan vierailta jäi? Oliko yllätysnaapurini valitsema yöpuku pojallesi sopiva? Löysikö toista lastaan odottanut ruskeahiuksinen nainen tuotteita joulupaketteihin? Entä pitivätkö M&M illasta, joko viimeisillään ollut esikoisen odottaja on saanut käärön syliinsä ja miten meni kotimatka ihanalla silmälasipäisellä naisella, joka odotti toista lastaan ja jonka kanssa yritimme metsästää kultaleggareita?

Kuten huomaatte, nimenne jäivät siinä tohinassa minulta jonnekin aivojen takalohkoon. Mutta ihana tunnelma, hyvät jutut ja kasvonne minä kyllä muistan.

Kyllähän sitä itsekin tuli tehtyä löytöjä tuolta illalta. Jonkin verran Mini Rodinia ja sitten erityisesti Wheatin huikeita tyllihameita. Ihastui niin täysillä rimpsuihin ja tylleihin, että ostin myös ITSELLENIKIN ihanan kimmeltävän hameen. Sellaisen, jota varmasti näette kohta kyllästymiseen asti täällä blogissakin.

Kaverini vielä kyseli, onko tyllihame todella osa Hyvän mielen vaatekaappia. Ja uskokaa tai älkää: Ihan varmasti on! Mielestäni kimmeltävä tyllihame on vaate, jonka voi pukea päälle minne vain ;)

-Karoliina-

 

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Ladataan...

Kun mä olin lapsi, yksi mun lempituoksuistani oli Yves Rocherin Pomme d`Api -lastentuotteiden tuoksu, joita taidettiin ainakin muutamana jouluna saada lahjaksikin. Kuka muu muuten muistaa nuo suihkusaippuat ja hajuvedet?

Kaipa omenatuoksuun tykästyminen on jäänyt noilta ajoilta jotenkin hajumuistiini, koska rakastan edelleenkin hajuvesiä ja vaikkapa kodinpuhdistuaineita, jotka tuoksuvat ompulle.

Siksipä meinasinkin pökertyä, kun käväisin Jyväskylä-visiitilläni Sokoksen rakennuksen Body Shopissa. The Body Shop on tuonut jouluvalikoimaansa nimittäin omenan tuoksua oikein kunnolla: Suihkugeeli, hajuvesi, käsirasva, kylpysuolaa ja vaikkapa mitä. Menin niin sekaisin koko siitä tuoksutarjonnasta, etten osannut päättää minkän ompputuotteen ostan, joten en ostanut vielä mitään. Mutta sille tuntuu, että ainakin tuon Eau de Toilette on pakko napata. Niin ja tietysti huonetuoksu.

Onkos linjoilla muita omppufaneja?

-Karoliina-

P.S. Lidlissä on ihania kertakäyttöisiä puhdistusliinoja (joo, tiedetään, todella epäekologista), jotka tuoksuvat omenalle. Suosittelen!

 

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Pages