Ladataan...

Kuten jo viime jouluna kerroin, on perheemme siirtynyt joululahjojen suhteen ekologisempaan ja järkevämpään suuntaan. Aikuisille ostetaan vain yksi täsmälahja yhteisenä koko perheeltä, jotta rahaa, aikaa ja kaappitilaa säästyisi.

Mun toive tänä jouluna oli Cambridge Satchelin Cloud Bag. Ja arvatkaapa mitä, sen myös sain. Olin niin innoissani lahjasta, että Hipsu-siskoni kertoi minun silitelleen laukkua koko aattoillan (vaikken itse asiaa ollut rekisteröinytkään).

Cloud Bag on täydellinen välikoon laukku, joka on pienempi kuin Michael Korsin iso kassini, mutta kuitenkin sinne mahtuu enemmän tavaraa kuin Filippa K:n pikkulaukkuuni.

Mitä pukki toi teille? Ja kenelle Cambridge Satchel on tuttu merkki? Tokihan minäkin sitä klassikkolaukkua kahdella etutaskulla olen nähnyt katukuvassa jo kauan, mutta vasta piparireunuslaukku sulatti sydämeni. Handmade in UK teki myös vaikutuksen.

Ihanaa uuden vuoden iltaa! Mekin suuntaamme kohta nakkien, perunasalaatin, rakettien ja lapsiperheiden varmaan seuraan!

-Karoliina-

pipo, Cos // takki, Object // huivi, H&M // farkut, Crocker (JC) // laukku, Cambridge Satchel // heijastin, Ivana Helsinki // kengät, Vagabond

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Ladataan...

Viime vuonna lupasin uuden vuoden lupauksissani, että alan esimerkiksi liikkua enemmän (muut lupaukset voi lukea täältä). Tuntuu kuitenkin sille, että en ole osannut oikein kunnolla pitää yhtäkään viime vuoden lupaksistani. Itse asiassa : F taisi olla meistä se, joka piti lupauksensa parhaiten. Luotto siihen, että ensi vuonna olen kuitenkin ryhdikkäämpi ja pidän itselleni antamat lupaukset, on suuri. Siksipä julkaisen toive- ja lupauslistani nyt teillekin:

  • Pidän itsestäni huolta. Kaikin tavoin. Muistan käydä kampaajalla, kuunnella omia voimiani, liikkua ja sivistyä. Viime vuodet ovat olleet monella tapaa ihania ja täynnä toteutuneita toiveita, mutta samalla olen laiminlyönyt omaa hyvinvointiani. Nyt tulee muutos. Oikeasti ja kokonaisvaltaisesti!
  • Teen blogiin vain sellaista sisältöä, josta olen ylpeä. Se tarkoittaa ehkä sitä, että postauskerrat vähenevät, mutta samalla sisältö on enemmän näköistäni. Ei tänne ennekään ole päässyt läpi sellaista, jonka takana en seisoisi, mutta joskus on hävettänyt liian hutaisemalla tehty sisältö.
  • Teen yhtä asiaa kerrallaan. Ja muistan JOKA PÄIVÄ nauttia siitä, että F on elämässäni ja minulla on ihana, iso, extended-perhe!
  • Yritän olla potematta huonoa omatuntoa. Huonoa omatuntoa pyykkipinoista, liian pitkistä työpäivistä ja siitä, ettei aina ehdi nähdä ystäviä, palauttaa kirjaston kirjoja tai vastata blogikommentteihin päivittäin.
  • Nauran! Kauhea sanoa, mutta viime vuonna nauru, se vatsan pohjasta kumpuava rötkötysnauru, oli vähemmässä kuin koskaan ennen.

Mitäs sinä toivot tai lupaat?

-Karoliina-

pipo, White Moment // takki, H&M // leggarit ja tunika, Vimma* // kengät, H&M

*saatu

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Ladataan...

Huomenta!

Halusin tulla vinkkaamaan teille kaksi uuden vuoden vinkkiä. Toinen torstai-illalle ja -yölle, toinen tammikuun ensimmäiseen aamuun. Molemmat Cafe Köketillä.

Senaatintorilla ja Köketissä uuden vuoden vastaanotto 31.12.2015
Torstaina, vuoden viimeistä päivää, Köket on auki yökolmeen, ja illan musiikkivastaavana Radio Helsingin Aleksi Pahkala. Luvassa kuoharia, ruokaa ja sampanjasalakapakka. Pääsymaksu klo 22 jälkeen on 5€/henkilö. K18!

Uuden vuoden perinteinen juhlabrunssi 1.1.2016
Uuden Vuoden Juhlabrunssi alkaa 10.00, ja sitä voi nauttia Köketillä iltapäiväneljään/viiteen asti. Brunssiherkut voi tsekata täältä ja varauksia otetaan vastaan numerossa 0440127707, sekä nettisivujen kautta tai maililla koketvaraukset@gmail.com.

Lapsille löytyy tekemistä leikkinurkkauksesta ja hauskuutusta Do It Yourself -hodaripyörästä! Lasten hinta lasketaan euro/ikävuosi -periaatteella. Aikuisten brunssi maksaa ilman kuoharia 25e ja kuoharin kanssa 30e.

-Karoliina-

 

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Pages