Ladataan...

Kuten olen ainakin pariin kertaan täällä blogissakin kertonut, Nivea Creme on tuote, jota olen käyttänyt iät ja ajat. Itse asiassa sininen purnukka onkin se, joka kulkee mukanani jokaisessa käsilaukussani, ja sudin sieltä voidetta niin kasvoille, käsiini kuin jopa huuliinikin.

F:nkin ihonhoitoon Nivea on kuulunut varmasti jo useamman vuoden, ja hän jaksaa, kerta toisensa jälkeen, aina nuuskutella rasvaa, koska se on hänestä niin hyväntuoksuista. (Niin ja tökkiä purnukan houkuttelevaan valkoiseen sisustaan salamannopeasti pienillä sormillaan kaivaumia).

Nivean purnukkahan on se perinteinen, jo klassikoksi muodostunut sininen, mutta olette saattaneet huomata, että kauppoihin on viime viikosta lähtien ilmestynyt myös vähän erilaisia Nivea Creme –purnukoita.

Nivea toi nimittäin tässä kuussa markkinoille rajoitetun erän Nivea Creme Tales –erikoispakkauksia, joita koristaa Joelle Tourloniaksen kuvittamat satumaiset teokset. Nuo pakkaukset ovatkin osa Nivean Tales-sarjaan, johon kuuluu neljän erilaisen voidepakkauksen lisäksi myös viisi minikokoista satukirjasta. Lastenkirjailija Udo Weigeltin kirjoittamissa tarinoissa pieni Leo-poika ja hänen siskonsa Mia seikkailevat erilaisissa hurjissa ja ihanissa satumaisemissa.

F:n suosikki Nivea Tales –saduista on ”Mia ja kadonnut taikasauva”, jossa Mia ja Kani-ystävä löytävät ukkosmyrskyssä kastuneen Keijun. Siis KEIJUN! Kirjan suosiota ei tarvitse varmaankaan sen enempää teille enää selittää ;)

Onko teissä lukijoissani Nivean ystäviä? Cremen lisäksi minulle on totaalinen riippuvuus- ja rakkaussuhde Nivean Pearl Beauty –dödöön.

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Ladataan...

Aarrekidin kevät/kesä 2015 on taas julkaistu juuri niin varmasti ja kauniisti kun halusinkin: Ihanaa musta-valkoista Owlia ja Aarremetsää! Ah! Sanokaa mua tylsäksi, mutta minuun kyllä puree parhaiten nämä yksinkertaiset väriyhdistelmät.

Saimme F:n kanssa valita uudesta Aarrekid-mallistosta F:lle lempiasumme. F - tyylilleen uskollisena - valitsi tietysti asun, jossa on hame. Minä taas sytyin Aarrekidin paksummasta kankaasta valmistettuihin baggy-mallisiin housuihin. En edes tajua, miksi en ole edes aikaisemmin tajunnut F:lle näitä Aarrekidin kollaripöksyjä hankkia. Ihana malli ja näyttäisi olevan myös todella hyvät päällä.

Aarrekidin SS2015-malliston kunniaksi Aarrekidin nettikaupassa on tästä päivästä sunnuntai-iltaan asti tarjous, jolla saa tilauksensa postikulut ilmaiseksi + tilaukseen mukaan sujahtaa kuulemma aivan jokaiselle myös yllätyslahja. Aika kivaa, vai kuinka? :)

Postikuluttoman tilauksen ja yllärin saat, kun kirjoitat tilauskentän alekoodikohtaan  KOLMISTAAN .

Kivoja tilauksia ja hauskaa ylläreiden jännitystä!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Ladataan...

Ladataan...

Helmikuun loppu, ja tämmöisiä asioita mielessä:

 • Voitaisiinko päättää niin, että Helsingistä loppuisi tuuli? Mittari on plussalla ja silti palelee koko ajan.
 • Miksi kukaan ei ole kertonut näistä mulle aikaisemmin. Aivan huikeaa, että aamulla laitettu lakka kestää huulissa syömiset ja juomiset!
 • Terveelliset elämäntavat. Ihan kadoksissa. Hiihtoloma rysäytti viimeistään liikuntainnon ja fiksut ruokailut. Takaisin ruotuun, joohan?
 • Hurjaa, miten nopeasti kevät tuntuu etenevän. Kalenterissa merkintöjä jo joka viikolla ennen kesälomaa. Tarkoittaako se sitä, että kesä on tulossa?
 • Olen todella nolo myöhäisteini, mutta nyt muhun iski lippisvimma. Ei voi mitään!
 • Miten ihanaa, kun F tuli takaisin kotiin eilen. Mahtavaa, että hän sai lomailla mummolassa (ja me saimme Eskon kanssa kahdenkeskistä aikaa), mutta on se vaan pidemmän päälle ankeaa, jos kotona ei ole menoa ja meininkiä.
 • Olen keksinyt maailman parhaan aamupuuron. Jes! Illalla oikein jo odottaa aamua, että pääsee herkuttelemaan.
 • Pitäisi mennä leffaan. Fifty Shades Of Gray vai Luokkakokous? Vai jotain muuta?
 • Joko lapselle voi laittaa hoitoon välikausipuvun? Niin ja kuinka monet kengät keväisin hoitoon kehtaa pakata (aamulla pakkasta, aamupäivällä loskaa ja illalla vettä)?
 • Nimikoiko joku oikeasti kaikki lapsensa vaatteet? Huono äiti täällä moi.
 • Voiko kukkakaalipitsa oikeasti olla hyvää?
 • Haluaisin blondi hiukset, vaikka äitini kommentti ”sittenhän sä vasta pöljännäköinen olet” ehkä vähän latistaa värjäysintoa ;D
 • Kevät tulee, samoin kevätaurinkomigreeni. Mistä aurinkolasit (edelliset istuttu lysyyn tai hukattu)?
 • Mitä lukisi seuraavaksi?
 • Miten emme vieläkään osaa ostaa viikon ruokatarpeita kerralla!?

-Karoliina-

*Eivyn lippis saatu

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Pages