Ladataan...

Omasta lapsuudestani muistan sen, että meillä koristeltiin koti aina vallalla olevan juhlakauden tai vuodenajan mukaan. Vappuna ilmapallot, kesällä vaaleat verhot, jouluna kimalletta ja kimmellystä.

Jotenkin pidin kodin pukemista juhlakuntoon ihan normaalina asiana, mutta kun muutin omaan kotiin, huomasin, etteivät vaikkapa narsissit, rairuoho, tiput ja keltaiset tyynynpäälliset ilmesty kotiin ihan itsestään. Vaatii viitseliäisyyttä ja aikaa, että koti pysyy päivitetyssä kunnossa.

Ennen F:ää en jaksanut perustaa koristeista, mutta nyt koen, että minulla on osin jopa velvollisuus luoda F:lle niitä juhlaperinteitä, joiden keskellä itsekin olen saanut kasvaa. Sunnuntaina virvottiin, autossa kuunneltiin ”Tiellä ken vaeltaa” ja kotiin laitettiin muutama pääsiäiskoriste ja keväisiä värejä muutenkin. Uusia koristeita ei ole tullut tähän vuoteen ostettua, vaan kaikki ovat viime vuodelta (liikuttavaa muuten huomata, kuinka haparoivaa F:n piirustus- ja "kirjoitustaito" vielä vuosi sitten ovat olleetkaan. Voi toista <3 )

Matkaamme kyllä varsinaiseksi pääsisäiseksi Hankasalmelle, mutta silti. Monestihan juhlissa parasta on juuri se odotus.

Rairuoho kyllä jäi tänä(kin) vuonna laittamatta. Heräsin asiaan vasta viime viikonloppuna, jolloin asian alullepano olisi ollut jo liian myöhäistä. Koska mä opin?

Miten itse suhtaudut kausikoristeisiin ja sisustusesineisiin? Joko teillä on pääsiäistä ilmassa?

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Ladataan...

  Onhan tätä maaliskuuta vielä hetki jäljellä, ja jottei menisi viimetippaan, on taas ajankohtaiskatsauksen aika.

  • Pääsiäsiloma. Vähänkö odotan! Enää kaksi yötä, ja suuntaamme F:n kanssa junalla kohti Hankasalmea. Pääsiäinen on yksi lempparijuhlistani. Lapsuuteni synttärijuhlamuistoihin liittyi aina vahvasti pääsiäiskoristelut ja –herkut. Ja onhan koko juhla sellainen kevään alkamisen merkki.
  • Kuten ajankohtauskatsauksen osassa 2/2015, edelleen liikuntaintoa odotellessa. Mikä sohvaperuna musta on tullut?!?
  • Olen saanut pidettyä kasvin hengissä KOLME viikkoa! Ehdottomat enkat. Hyvä minä!
  • Parvekkeensuunnitteluvimma. Kiitos vinkeistänne. Olen laittanut itselleni rajapyykiksi vapun, jolloin parveke tulee olla katseltavassa kunnossa. Päätin myös, että koko parvekkeen kustannukset täytyvät pysyä alle sadassa eurossa. Kasveineen, päivineen!
  • Kuinka montaa kertaa viikossa mä oikesti pyyhin pöydät ja lattiat murusista ja liiskaantuneista ruuista?
  • Suklaamousse. Ihanaa, että sinut on keksitty. Kilpailet ehdottomasti jälkkäreiden kärkikolmikossa Creme Bruleen ja Panna cottan kanssa.
  • Farkkuhaalari-innostus. Ostin itselleni JC:stä Crockerin mustat lappuhaalarit, ja Esko osti mulle vielä seuraavana päivänä siniset samanlaiset. Miten voikaan olla mukavat päällä! Voinko enää palata koskaan normipöksyihin?
  • Alan kuvitella itsestäni (luultavasti kasvin elossa pitämisen johdosta) muitakin superkykyjä. Harkitsen vieväni ompelukoneeni huoltoon, ja alkavani ommella erilaisia pieniä kodin juttuja. Tai jopa mekkoja. Silti olen melko varma, että tämä jää vain suunnitteluastelle.
  • F:n leikit. Miten iloinen olekaan, että hän leikkii yhä pidempiä aikoja, ja yhä innokkaammin huoneessaan. Ihan loistavaa se into ja reippaus (ja tietysti se, ettei koko ajan tarvitse itse olla mukana Lego- ja Barbie-touhuissa).

Tämmöistä täällä! Mites siellä?

-Karoliina-

*lenkkarit saatu PUMAlta

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Ladataan...

Oi Mutsi Mutsi -Elsa kirjoitteli viime viikolla siitä, kuinka hän on kevätauringon innoittamana innostunut taas uudelleen lastenvaatteista. Olen huomannut, että minulle on käynyt myös samoin. Ja koska F:n vaatteita (en edes tiedä miksi!) näkyy blogissa kuitenkin aika harvoin, ajattelin, että voisin alkaa koota tänne blogiin (aina kun muistan) kollaasia niistä vaatteista, joissa F tuolla kylillä ja hoidossa hiihtelee.

Ja tältähän se viikko näytti...

MAANANTAI 23.3.2015. Ohjelmassa oli hoitopäivä, sekä visiitti päivänikäisen ihka ensimmäisen serkun luona sairaalassa. Sukkahousut, Polarn O. Pyret* // Mekko, Mini Rodini, Punavuoren Peikon alesta // College-takki, Lindexin alesta.

Päiväkodin rymyulkovaatteina Jonathan&Jonathanin kettuhattu + saman merkin puuvillainen kypärämyssy // Ticket Outdoorin toppahaalari // Polarn O. Pyretin rukkaset // Crocsin talvikengät*

 

TIISTAI 24.3.2015.Tavallinen hoitopäivä, sen jälkeen uimahallireissu. Aarrekidin Monsters-leggarit* // Ebben tunika  Honeyhillistä* // H&M:n neule. // sukat, Lidl

Iltapäivän uimahallireissulle ulkotamineiksi ReimaTecin toppatakki* // Polarn O. Pyretin hanskat // Crocs-kengät* // Vansin pipo

 

KESKIVIIKKO 25.3.2015. Päiväkotipäivä, jonka sisällä pääisäiskonsertti. Pallopaita kirpparilta // Marimekon kankaasta ommeltu mekko kirpparilta // Koiraleggarit, Polarn O. Pyret* // sukat, Marimekko

 

 

TORSTAI 26.3.2015. Muuten tavallinen arkipäivä, mutta illalla F:lle nousi kuume. Mutta aamulla hoitoon lähdettiin kuitenkin ihan normaalisti. Asuna : Minni Hiiri -huppari // Lindexin leggarit ja Happy Socksit.

 

PERJANTAI 27.3.2015. Kotipäivä sairastellen. Puolille päivin yöpuvussa, jonka jälkeen vaihdettiin Sofia-rooliasuun.

No. Kiinnostaako nämä Neiti-F:n OOTD-postaukset vai jätetäänkö tähän kertaan? Haluaisitteko samanlaisia asukuvia multa ja/tai Eskolta?

-Karoliina-

*saatu

**kuvat otettu testilainaan saadulla Huawein puhelimella

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Pages