Ladataan...

 

Kuten moni on varmasti jo huomannut ainakin Instagramin kautta, minuun on purrut vuoden alussa kuntosalikärpänen. Aloitin homman tammikuun alussa ikään kuin pakon edessä, mutta jo viikossa ajatukseni aiheesta kääntyivät päälaelleen : Mä en mene kuntosalille velvollisuudesta, vaan palavasta halusta.

En voi sanoa tietenkään vielä tässä vaiheessa, että treenaamisesta olisi tullut varsinaisesti elämäntapani, mutta jokin tässä kerrassa on erilaista kuin kymmenissä aikaisemmissa kuntoiluyrityksissäni. Palo kuntoilemaan on nimittäin nyt niin kova, että menen treenaamaan vaikka puoli kymmeneltä illalla, jos muulloin ei ole ollut aikaa. Ja se on kyllä minulle aika myöhän. Toisekseen en enää laske, koska saan pitää vapaapäivän kuntoilusta. Lepopäivinä vaan odotan, että kunpa pääsisin taas hikoilemaan.

Suuri yksittäinen syy treeni-intooni on Shape.fi –palvelu, jonka ansioista kotikuntosalilla tai jopa omassa olohuoneessamme treenaaminen on saanut aivan uutta potkua. Mä kun olen jo ajat sitten todennut, että mulle ei sovi treeni, jonne pitää mennään tiettyyn aikaan. Vaan haluan säilyttää vapauden edes harrastusten suhteen, koska muu elämä on niin aikataulutettua ja säädeltyä.

Shape.fi onkin nettisivupalvelu, jonka sivuilta löytyy 80 erilaista kotona tai (askeettisellakin) kotikuntosalilla toteutettavaa treeniä treenivideoiden ohjeita noudattamalla. Kiinteytysjumppaa, kahvakuulailua, tanssia, venyttelyä, vaikka mitä.

Mulle sopii juuri tällainen henkilökohtainen pädin tai kännykän ruudulla oleva valmentaja, joka kertoo, mitä pitää tehdä. Jos nimittäin menen salille ilman selkeitä ohjeita, saatan haahuilla siellä pitkät tovit tarttumatta todella toimeen. Mahtavaa on kuitenkin se, että Shape.fi:n ansiosta ei tarvitse sopia etukäteen tapaamisaikaa pt:n kanssa. Tämä valmentaja kun tulee kotiin ihan milloin itse haluan.

Shape.fi-palveluun voi rekisteröityä tästä, palvelu maksaa vain 9,90e/kk. Kannatta klikata itsensä myös muuten arvontasivuille, joilta voi voittaa Niken treenituotteita ja shape.fi-lahjakortteja.

Ihanaa sunnuntaita. Suosittelen todella tätä kuvissakin näkyvää Hemmon ohjaamaa Breeze Roller -venyttelyä. Auts! Tekeepä hyvää kireille lihaksille.

-Karoliina-

Ladataan...

Huomaan, että tämä blogi on ollut viime viikot todella ruokapainotteinen. Pitänee pitää aiheesta taukoa, mutta jatkan vielä yhden ruokajutun. Nimittäin sen, kuinka saada lapsi syömään kasviksia.

F rakastaa kasviksia, hedelmiä ja marjoja siinä missä "oikeita" herkkujakin, mutta hän ei koskaan suostu syömään kasviksia itse lämpimän ruuan sisällä. Sama tyttö, joka vaatimalla vaatii kukkakaalia aamupalaksi, rouskuttaa kolme paprikaa peräjälkeen tai haluaa välipalaksi hedelmälautasen kaikista kodin hedelmistä, ei voi sietää mitään vihreää pääruokansa kanssa. Olen yrittänyt änkeä kiusauksiin juuressuikaleita - rönkkii pois. Olen lisännyt kastikkeisiin porkkanaraastetta - ei syö. Laitan leivän päälle kurkkua ja paprikaa - nyppii irti. Ei syö edes salaattia, jos se on laitettu samalle lautaselle kuin lämmin ruoka.

Siksi olenkin luovuttanut kasvisten tuputuksen pääruokalautasella, koska tiedän F:n vetelevän muutenkin yli suositusten marjoja, hedelmiä ja kasviksia. Ja pääruokapakottamisen sijaan olen alkanut valmistaa F:lle vielä enemmän vihreitä alkupaloja tai jälkkäreitä.

Tässä siis vinkki teille, jotka kipuilette nirson minityypin kanssa. Kannattaa kokeilla kasvisten ja hedelmien tarjoamista aivan jossain muussa yhteydessä kuin pääruualla. (Tai jos pääruualla, niin ainakin eri lautasella).

Eilen Eskon ja minä söimme pinaatti-lohisalaatin. F taas mutusti alkupalaksi pinaattia, basilikaa ja kurkkua Pikku Kakkosta katsellessa,pääruokaa odottaessa. Varsinaisella ruualla mimmi söikin sitten mitäpä muutakaan kuin pelkkää perunaa ja lohta.

-Karoliina-

Ladataan...

Päivätöideni vuoksi mä välillä unohdan, että bloggaamiseen liittyy (tai liittyisi, jos se olisi käytännössä mulle mahdollista) paljon muutakin kuin postausten kirjoittaminen ja sähköposteihin vastaaminen. Mulla kun usein jää välistä ne blogitilaisuudet, tuotelanseeraukset, kokoustamiset ja kaikki se sosiaalinen aspekti, koska yleensä kaikki tuollainen tapahtuu arkiaamupäivisin tai vaihtoehtoisesti iltaisin. Niihin kun ei vaan tässä elämäntilanteessa riitä rahkeet.

Tänään kuitenkin poikkeuksellisesti lähdin tapaamaan paria muuta bloggaajaa, kun olin mukana Yle Puheessa Miia Krausen vieraana. Miia, minä, Pupulandian Jenni ja Project Maman Katja höpöttelimme tunnin bloggaamisesta ja kaikesta siihen liittyvästä. Aika meni todella nopeasti ja kotiin palasi virkeä nainen. Olipas kiva viettää välillä tämmöinenkin iltapäivätunti.

Meidän jutun voi kuunnella täältä.

-Karoliina-

Pages