Ladataan...

Onpa ollut ihanat talvisaat. Ollut mahtava ulkoilla ja nauttia  raikkaasta ilmasta.

Juuri eilen oltiin pihalla 2,5 tuntia tuttavaperheen lasten ja äidin kanssa. Se onkin mukavaa - Olla ulkona niin, että itselläkin on aikuisseuraa! Itsestään tököttäminen lumihangessa ei niin hirveän kivaa ole.

F haetaan usein päiväkodista niin, että päivän toinen ulkoilu päikkärin kanssa jää tekemättä. He menevät ulos kolmen jälkeen, ja me haemme hänet usein ennen sitä. Joskus kyllä olemme menneet itse välissä vaikka kotiin tekemään ruokaa, ja haemme - varsinkin hyvällä säällä - vasta iltapäiväpuistoilun jälkeen. Saapahan F toisenkin tilaisuuden telmiä ulkoilmassa kamujensa kanssa.

Syys- ja talviviikonloppuisin myönnän olevani laiska ulkoilija. Siksi onkin huippua, että voi sopia puistotreffejä. Ulkoilu kun ainakin F:lle aivan ehdotonta energianpurkua.

Paljon teistä lapsen tulee olla päivässä/viikossa ulkona? Kuinka teillä ulkoillaan arkena ja lomapäivinä?

-Karoliina-

 

 

Ladataan...

 

Te tiedätte, että musta tuli viime syksynä yhdeltä istumalta Ivana-fani, kun tajusin, että mun vaatekaappi kaipaa minimalistisuuden rinnalle romantiikkaa.

Pääsin muutama viikko sitten sovittelemaan Ivana Helsingin ihania kevät- ja kesämalliston vaatteita, ja ihan ehdoton lempparini tämän kesän vaatteissa on tuo Ivanan ihana sininen. SININEN!  Se väri, joka on farkkua lukuunottamatta lukeutunut aina mun inhokkiväreihini, ja josta nyt tulikin mun kevätvaatteiden lempiväri!

Ivanan SS2016 -mallisto pitää sisällään pitsiä, kukkia, Muumeja ja suloisia kissoja.  Kauppoihin kevät alkaa kuulemma hipsutella pikkuhiljaa jo tässä lähiviikkoina. Nettikaupasta löytyy ainakin jo monia uutuuksia.

-Karoliina-

*Kuvien asu kuvauslainassa. 

*kuvat Janita Autio

Ladataan...

Kyllä mietin, että miksi...

  • kevään ensimmäisten lintujen laulu yllättää aina, vaikka sitä pitäisi osata jo odottaa.
  • julkisten vessojen vessapaperitileet eivät koskaan toimi. Isot häkkyrät, joista periaatteessa uuden rullan pitäisi sujahtaa esiin vanhat otettaessa pois, ovat aina jotenkin epäkunnossa.
  • roskaruokaa tekee mieli, vaikka tietää siitä tulevan huonon olon. Eikä se kovin hyvääkään usein ole.
  • ruokakaupassa käyntiä en edelleenkäään osaa järjestää niin, että tekisin sen vain kerran viikossa.
  • lasta saa viikolla kiskoa väkisin ylös pedistä, mutta viikonloppuisin hän herää kuudelta.
  • puhelimen tekstinsyöttö ei ymmärrä yhdyssanoja.
  • telkkarista tulee samat leffat monelta eri kanavalta.
  • joka kevät uusi ja yllättävä vaatetrendi on seilorityyli.
  • en enää useinkaan tervehdi bussikuskia, vaikka vielä 10 vuotta sitten tervetimättä jättäminen oli minusta todella huonotapaista. On se edelleenkin!
  • en koskaan saa lähetettyä oikeaa postikorttia kenellekään. En edes jouluna tai ystävänpäivänä.

-Karoliina-

 

Ladataan...

Pages