4+4

Koti Kumpulassa

Tänään meillä oli suuri päivä. Sofia täytti 4 vuotta ja Aleksanteri 4 kuukautta! Tämä päivä aloitettiin avaamalla lahjoja ja vielä illalla mamma toi Sofialle yhden paketin, joka varmasti oli kaikkein mieluisin. Nimittäin mikrofonin! Neiti lauleli koko illan ja huomenna varmasti jatketaan.

Sofian kaverisynttäreitä juhlittiin lauantaina ja paikalla oli yhteensä yhdeksän lasta! Hulinaa riitti ja neiti nautti kavereiden kanssa leikkimisestä. Mitään sen kummempaa ohjelmaa ei ollut. Syötiin ja leikittiin! Sofia antoi vierailleen lopuksi yllätyspussit, joissa oli saippuakuplia, tarroja ja tikkarit. 

Illalla kun vieraat olivat jo lähteneet Sofia kaatui tuolilla ja leukaan tuli iso haava, joka vaati vähän haavateippiä. Käytiin vielä eilen tarkastuttamassa haava, kun Sofialle nousi lämpöä. Onneksi se ei vaikuttanut tulehtuneelta ja nyt ei enää lämpöä ole.

Seuraavat juhlinnat on sitten lauantaina kun sukulaisia tulee kahville. Huomenna menemme Aleksanterin nelikuukautisneuvolaan sekä -lääkäriin ja Sofia saa rokotuksen. Lähdemme loppukuusta Budapestiin, niin on hyvä saada rokotukset kuntoon ennen sitä!

Kommentit

October Bacon

Moi,

Sullakin on blogi! :)

 

T. Rva Riihis (October bacon) ja Kummisetä

 

Riika V.
Koti Kumpulassa

No on! Ollut vähän jäähyllä, mut nyt taas yritän ryhdistäytyä. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.