Loppuloman To Do

Koti Kumpulassa

Esikoisella alkaa eskari 11.8. eli vielä on pari viikkoa lomaa jäljellä. Tosin pehmeä lasku alkaa maanantaina kun mies palaa neljän viikon lomalta töihin, mutta minun ei onneksi tarvitse vielä silloin lähteä aamulla minnekään lasten kanssa! Ajatella, että Sofia menee jo eskariin. Juurihan hän syntyi.

Mutta tosiaan, toivoisin, että näinä parina viikkona saisin aikaiseksi muutaman jutun, joita olen lykännyt ja lykännyt. Ensinnäkin täytyy käydä kampaajalla. En edes muista koska hiuksiani on viimeksi leikattu! Tekee taas mieli vähän jotain piristystä myös väriin eli eiköhän ainakin raitoja laiteta ja saada väriä hieman vaaleammaksi. Kampaaja on jo varattu ensi viikolle, joten tämä kohta on jo melkein toteutettu!

 

 

Miten voi olla näin hankalaa tilata valokuvia? Johtuuko se siitä, että kone on täynnä kuvia ja tiedän, että se on tuntien operaatio kun valitsen kuvat, jotka haluan teettää? Joka tapauksessa tälle olohuoneen seinälle haluan lisää kuvia lapsista ja perheestä!

 

 

Sohvan putsaus. Oi voi! Meillä on siis vaalea nahkasohva, joka todellakin tarvitsee puhdistusta. Valkoinen sohva ei ole koskaan ollutkaan, mutta nyt siihen on kyllä pinttynyt niin pahasti likaa, että väri alkaa jo lähennellä harmaata. Puhdistusaineetkin on valmiina, inspiraatio vain puuttuu. Nahkasohva on kyllä ihan paras! Miltähän tämäkin näyttäisi, jos olisi kangasta?

 

 

Tavoitteena on myös pestä verhot olohuoneesta. Valkoiset sivuverhot olen jo onnistuneesti pessyt ja vielä on listalla nämä kulmaverhot. Verhojen irrottaminen ja varsinkin laittaminen takaisin on todella ärsyttävää! Niskajumi on taattu.

 

 

Sitten tämä meidän yökyöpelimme rytmi. Hän siis valvoo tyytymättömänä yöllä yhteen - kahteen asti, syö sitten joskus neljän - viiden aikoihin ja nukkuu aamulla yhdeksään. Kymmeneenkin joskus. Kesällä (lomalla) tämä on ollut ihan ok, mutta sitten kun Topi menee töihin ja kun Sofian eskari alkaa, olisi mukava, että tyttökin nukahtaisi illalla. Ei yöllä! Viimeistään sitten kun se eskari tosiaan alkaa, ei auta muu kuin herättää vauva joka aamu, jotta pääsemme viemään vauvan ja Aleksanterin kanssa eskarilaisen kouluun. Täytyy vain toivoa, että vauvan rytmi pikkuhiljaa kääntyisi. Toivoisin myös, että itsekin oppisin aamuvirkuksi enkä aina heräisi kiukkuisena ja väsyneenä!

Olisi kiva kuulla onko teillä hommia, joita aina vain tulee syystä tai toisesta lykättyä ja lykättyä?

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

Kommentit

tuija rajala (Ei varmistettu) http://tuijankortteilua.blogspot.com

Minulla on ainakin monta projektia mitä pitäisi tehdä. Juuri esim. verhon vaihto. Mä inhoan niiden laittoa, niskajumi täälläkin.
Pitäis pestä mattoja, mutta ei nyt kun alkaa pian mehustaminen :) :)

Torey
Näissä neliöissä

Mun tarttis kanssa istahtaa koneelle joku ilta ja tehdä kuvakirja tai kaksikin, mutta se vie aina helposti useamman tunnin!

Kommentoi