Syöttötuoli, josta on moneksi

Koti Kumpulassa

Halusin Aleksanteria odottaessani kolmisen vuotta sitten ostaa syöttötuolin, jota voi käyttää ihan vastasytyneestä asti. Halusin, että vauvan voi ottaa ruokapöytään mukaan kun muu perhe syö, jotta hän viihtyisi paremmin. Meidän kokemuksemme mukaan vauvat eivät viihdy yksinään tai itsekseen missään vaan he haluavat olla siellä missä muutkin, kaiken menon ja meiningin keskellä.

 

 

Tallinnassa lastentarvikekauppoja kierrellessämme silmään osui tämä Peg-Péregon Prima Pappa Zero3 -syöttötuli, joka on osoittautunut ihan mahtavaksi! Selkänojan saa makuuasentoon, joten siinä voi pitää vauvaa vastasyntyneestä alkaen.

 

 

Meillä on tällä hetkellä selkänoja jo pari pykälää nostettuna ja tuolissa maistellaan innoissaan soseita. Makuina menee tällä hetkellä maissi, porkkana ja kukkakaali.

 

 

Tuoli on helppo siirtää ruokapöydän ääreen ja sen oman pöytätason ansiosta se ei varsinaisesti vie yhtä ruokailupaikkaa pöydästä.

 

 

Selkänojan saa sitten aivan ylös asti ja myös tuo jalkatuki on säädettävissä, joten tuoli oli Aleksanterilla ainakin käytössä siihen asti kun hän alkoi käyttää juniorituolia.

 

 

Pöytätasosta saa vihreän osan irroitettua ja sen voi pestä astianpesukoneessa, jos siltä tuntuu. Myös pehmusteen ja tuorvavyöt saa irti ja olen nekin pessyt pesukoneessa kolmessakympissä. Turvavyöt on nyt jo käytössä, sillä vauva on kova kääntyilemään ja punkemaan itseään jaloilla pois tuolista.

 

 

Syöttötuolin istuinosan korkeutta saa myös myös säädettyä ja silloin kun Aleksanteri haluaa syöttää pikkusiskoa, on kiva, että korkeutta saa laskettua niin pikkumies yltää paremmin. Olemme olleet kyllä tosi tyytyväisiä tuoliin ja se on vielä tosi hyvässä kunnossa vaikka on jo toista kierrosta kovassa käytössä!

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

Kommentoi