Ladataan...
Koti Kumpulassa

Itse olen ihastunut Koivistonkylän EasyFitiin! Sali maksaa 29,90 euroa kuussa ja on auki aamuviidesta iltayhteentoista. Maksuun sisältyy myös suuri valikoima ryhmäliikuntaa! Osa siitä on ihan ilmielävän ohjaajan vetämiä ja osa taas virtuaalitunteja.

Liikunta on minulle todella tärkeää! Se on minulle se niin paljon puhuttu oma aika. Olen tanssinut balettia nelivuotiaasta asti ja nyt kun en sitä enää tee, niin oli pakko keksiä jokin muu liikuntamuoto. Minulle on tärkeää sekä henkisen että fyysisen jaksamisen kannalta, että pääsen liikkumaan muutaman kerran viikossa. Jaksan kotona paremmin ja tottakai myös pysyn paremmassa kunnossa! Myös raskausaikana kävin aivan viimeiseen asti kolmisen kertaa viikossa salilla, joten synnytyksen jälkeen ei ollut suurta kynnystä jatkaa siellä käymistä. Oli aivan ihana päästä taas liikkumaan ja tekemään kunnon treeniä!

EasyFitillä virtuaalijumpat heijastuvat videotykiltä seinälle ja kyllä siis niissäkin ohjaajana toimii ihminen, ei mikään tietokoneanimaatio. Ryhmäliikuntasalin ollessa tyhjä, voi itse käydä salin kosketusnäytöltä valitsemassa haluamansa tunnin. Ihan huippuhomma! Itselle juuri ryhmäliikunta on aina ollut lähellä sydäntä, mutta nykyään olen oppinut jo treenaamaan kuntosalin puolella ihan itsekseni.

EasyFit on mielestäni tosi siisti pukuhuone, suihkutilat ja vessat mukaanluettuina. Tykkään hengestä, joka siellä vallitsee! Saa ihan rauhassa reenailla, suihkutella ja meikkailla, jos haluaa. Ihmiset tulevat ja menevät miten haluavat. Tunnelma on tosi rento!

Varteenotettava vaihtoehto todellakin! EasyFitejä on siis ympäri Suomen ja jos maksaa kympin ekstraa kuussa, saa käydä kaikissa Suomen EasyFiteissä. Kannattaa tsekata!

Ladataan...
Koti Kumpulassa

Eilen oli iltapäivästä jo ihan kesäisen tuntuinen ilma, joten lähdimme vanhempieni mökille Pulesjärvelle, Teiskoon. Meiltä ajaa sinne vain 15 min, joten siellä on ihana käydä iltapäivästä uimassa ja grillailemassa. Tässä muutamia kuvia meidän päivästä.

Torkut teltassa.

Ja rannassa. Tosin tässä välissä jo herätty noin kymmenen kertaa.

 

Misujen golfsetit.

 

Papan Sofialle tekemä Villa Sofia. Ja pikkuveli torkkuu. Nyt ei siis pidä luulla, että torkkuisi yhtäjaksoisesti! Vartti kerrallaan...

 

Rannassa uimatouhut meneillään.

 

Hiekkaleikkejä ennen uimahommia.

 

Ihanat järvimaisemat.

 

"Pusuttelupenkki" rannassa saunaterassin lomassa.

 

Oi ihana kesä! Olen todellakin kesäihminen. Rakastan valoa ja lämpöä! Talven jälkeen oikein odotan niitä ensimmäisiä aurinkoisia kevätpäiviä. Niistä tietää, että taas on pitkästä pimeästä kaudesta selvitty! Nyt täytyy vaan muistaa nauttia kesästä, jotta jaksaa taas sitten syksyn ja talven pimeyden.

Ladataan...
Koti Kumpulassa

Pikkuveljen kehto on näköjään vallannut makuuhuoneemme. Päätin sitten vapauttaa sieltä vähän tilaa ottamalla sängyn päädyssä olleen penkin olohuoneeseen sohvan toiseen päähän pöydäksi. Pöytähän se alunperin olikin. Tykkään siitä uudessa paikassaan aika paljon, joten ehkä se saa jäädä siihen ja ostan Ikeasta uuden makuuhuoneeseen sitten joskus kun pikkuveli alkaa nukkua isosiskon kanssa samassa huoneessa!

Siinä se penkki nyt on. Pöytänä.

Meillä olikin jo entuudestaan samanlainen pöytä sohvan toisessa päässä. Siihen vain olimme kokoamisvaiheessa laittaneet alahyllyn, jossa Sofian mm. iltasatukirjoja säilytetään, paikoilleen.

Siinähän se. Pöytä pöytänä.

Nämä pöydät / penkit maksoivat Ikeassa muistaakseni 8 euroa kappaleelta!

Pages