Ladataan...
Koti Kumpulassa

 

Otin Prisman hyllystä vanhasta tottumuksestani sen Lumenen sinisen vedenkestävän ripsivärin. Sitä käytin pitkään ennen pidennyksiä ja kyllä siihen pystyy taaskin luottamaan!

 

 

Se on mukavasti levittyvää, väriä tulee tarpeeksi, harja on toimiva ja mikä minulle tärkeintä, se ei suorista taivutettuja ripsiä eikä tee niihin paakkuja! On tosi ärsyttävää, jos ripsiväri suoristaa juuri taivutetut ripset. Minun ripseni kun on ihan välttämätöntä taivuttaa ennen ripsivärin levitystä tai muuten ne sojottavat alaviistoon!

 

 

Harja on vähän erikoisen mallinen, ikään kuin littana, mutta kun sitä tottuu käyttämään, on se yllättävän hyvä! Materiaalina taitaa olla joku muovi tms. Perus harjasta se ei ole, mutta toimii yllättävän hyvin.

Vedenkestävyys on myös erinomainen, mutta välillä kulmaluulle tulee mustat läikät joogatessa! Eli siis rasvaisen ihon kanssa kun on kosketuksissa niin lähtee kyllä leviämään. Poistaminen onnistuu suht helposti vedenkestävälle meikille tarkoitetulla poistoaineella, mutta vähän tarvii antaa aineen vaikuttaa, jos ei halua kovasti hangata herkkää ihoa.

Edelleen siis kuitenkin ehdoton ripsarilemppari!

**

Muista myös toinen blogini osoitteessa https://riikavee.wordpress.com!

**

My absolute favorite waterproof mascara! It's perfect for my straight lashes because it doesn't straighten them after using the lash curler.

 

Ladataan...
Koti Kumpulassa

Nyt voi sanoa, että tänään oli eka kesäpäivä. Oli niin lämmin, että terassilaudat hohkivat kuumaa ja pitkähihaisissa vaatteissa tuli kuuma!

 

Alkuun oli vielä pitkähihaista päällä, mutta ne vaihtuivat nopeasti kesämekkoon!

 

Pikkuveli olisi kovasti halunnut mennä siukun mukaan, mutta oli kuulemma vielä liian pieni.

 

Sofialla oli ihan omat istutushommat ulkona!

 

Aleksanterin mielestä oli tosi hauskaa heittää kauha portin toiselle puolelle ja sitten kiukutella kun ei saanut sitä noukittua takaisin.

 

Näyttääkin jo kesältä!

 

Sitten meillä leikittiin tänään Mäkkiä ja tehtiin jos jonkunmoisia aterioita! Avoimen ikkunan läpi otettiin tilauksia vastaan ja asiaankuuluvasti koottiin tarjottimelle.

 

Isin ateria. Ranskalaiset on tietty kiedottu paperiin!

 

Aterian viimeistely käynnissä.

 

Topi ja lapset lähtivät iltauinnille mökille ja minä joogasin takapihan terassilla varjossa. Kuinka ihanaa se olikaan! Aika hyvä sunnuntai.

**

Muista myös toinen blogini osoitteessa https://riikavee.wordpress.com!

 

Ladataan...
Koti Kumpulassa

Mä oon jatkanut joogailua intohimoisesti ja jäänyt ihan totaaliseen koukkuun lajiin! Jostain syystä en halunnut tänne jatkuvasti päivittää joogakuulumisia, joten perustin jokin aika sitten erillisen joogablogin tänne.

 

Olen nyt ollut tosi innostunut kirjoittelemaan siellä, joten käyttehän sielläkin kurkkailemassa. Halusin, että se blogi on vain minua varten enkä sinne päivittele meidän perheen juttuja vaan vain mun juttujani!

 

Pages