Ladataan...
Koti Kumpulassa

 

Miehen Saksan reissu on takana ja tuliaiset avattu. Minä sain uuden tuoksun, Sofia Frozen -koruja ja Aleksanteri lentokoneen. Niin, enkä mä onneksi synnyttynyt tämän parin päivän aikana. Jee! Tänään on juhlittu vappua perheen kesken kun sukulaisia oli syömässä ja viettämässä iltapäivää. Nyt lapset nukkuu ja me katsellaan telkkaria herkkujen kera.

 

 

Koti on tietysti koristeltu lukuisilla ilmapalloilla, reippaalla annoksella serpentiiniä ja vappupillejä löytyy jokapuolelta! Saa nähdä saako koristeet jo huomenna ottaa pois. ;)

Hauskaa vappua kaikille!

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

Ladataan...
Koti Kumpulassa

 

Kännykkäkuume iski taas kovaa ja lahjoin itseäni uudella puhelimella. Keksin kasan syitä (äitiysloma alkoi, äitienpäivä on tulossa, mies reissussa, loppuraskauden jatkuva paha olo, mitä näitä nyt on) ja pakkasin lapset autoon. Ajeltiin Verkkokauppa.com:iin ja valitsin itselleni Sony Xperia C5 Ultra Dual -puhelimen sen jättisuuren näytön vuoksi! Puhelin latautuu vielä, joten en ole päässyt sitä testaamaan muuta kuin pikaisesti kaupassa ja näyttää vähän siltä, että näppäily saa jäädä iltaan ja siihen kun saan lapset nukkumaan. Sormet kyllä syyhyää ja pahasti!

 

 

Kädessä puhelin on tosi iso, mutta minua se ei niin haittaa, sillä en muutenkaan pysty kosketusnäyttöpuhelimia käyttämään yhdellä kädellä. Minulla on myös aina laukku mukana, joten puhelimen ei todellakaan tarvitse mahtua taskuun! eBay:stä täytyy vielä tilata kuoret ja näytönsuojakalvo, jotta puhelin on hieman edes suojassa. Siellä ne eivät kyllä maksa mitään ja ne vielä toimitetaankin ilmaiseksi postilaatikkoon asti!

Vitsi, mä en malta odottaa iltaa! ;)

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

Ladataan...
Koti Kumpulassa

Olin tänään ystäväni luona NOSH vaatekutsuilla. Tämä oli ihan ensimmäinen kertani enkä itseasiassa ollut edes ennen kuullut kyseisestä firmasta. Positiivisena yllätyksenä selvisi, että NOSH on suomalainen yritys, jonka vaatteet ovat ekologisia, korkealaatuisia, luomupuuvillasta valmistettuja, todella ihanan oloisia tuotteita naisille, vauvoille ja lapsille. Vaatteita hypistellessä todellakin tunsi, että kankaat ovat erittäin laadukkaita!

 

 

Kankaiden kuosit, printit ja värit ovat todella herkullisia ja kauniita. Jos minulla olisi kovasti ylimääräistä rahaa, varmasti ostaisin vaikka ja mitä, mutta tuotteet ovat minun budjettiini melko hintavia. Ne ovat aivan varmasti laadukkaita ja pitkäikäisiä, sen kyllä huomasi! Kannattaa ehdottomasti tutustua niihin täällä. Ajattelin itse, että voisin ehkä vaikkapa syksyllä pitää kutsut kotona! :) Niin, ja he myyvät myös niitä ihania kankaita, jos ompelu onnistuu joltakulta. ;)

 

 

Minä lähdin kutsuille aivan itsekseni. Sofia arpoi pitkään, että lähteekö mukaan, mutta päätti kuitenkin jäädä kotiin, sillä joutuu olemaan isistä erossa pari päivää kun tämä suuntaa aamulla työreissulle Saksaan. Itse lähinnä toivon, että en synnytä sinä aikana. Olen nyt viikon ajan voinut todella pahoin, sillä ilmeisesti vauva painaa johonkin isompaan verisuoneen ja se aiheuttaa pahoinvoinnin sekä heikotuksen tunteen. Neuvolassa onneksi kaikki oli kunnossa, joten ei auta kuin voida pahoin! Huomenna muuten alkaa jo äitiysloma. Uskomatonta!

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

Pages