Ladataan...
Koti Kumpulassa

 

Kesällä, kun iho on mukavasti päivettynyt ja itsellä ainakin talvea paremmassa kunnossa, on kivä pitää meikki kevyenä. Tosin tämän kesän ensimmäiset päivetykset tuntuvat jo rapistuneen pois, mutta silti olen pitänyt arkimeikin melko maltillisena. Ja koska meikki on kevyt, on pohjan syytä olla kunnossa.

Aamuisin taputtelen kasvoveden ja silmänympärysvoiteen päälle Dermosilin Hyal-X3 -kasvoseerumia Vitamin E -sarjasta. Seerumin jälkeen on aurinkosuojakerroin 20:llä varustetun, turkoosin värisen, Sport & Beach Primerin vuoro (Dermosililtä myös). Primer pitää ihoni edes hieman mattapintaisena ja tosiaan sisältää suojan auringolta. Sen päälle on helppo ja hyvä levittää myös se kevyt arkimeikki.

Käytän Hyal-X3 -kasvoseerumia myös iltaisin kosteusvoiteen alla ja se kosteuttaa ihoani mukavasti. Sen sisältämät hyaluronihapot siloittavat ihoani ja seerumi tekee kasvoistani elinvoimaisemmat. Seerumi on koostumukseltaan erittäin ohutta, mutta itse olen kyllä hyvin pärjännyt nestemäisen koostumuksen kanssa kun puristan tuotetta ensin kämmenselälleni ja taputtelen siitä vasta kasvoilleni. Seerumi imeytyy ihoon todella nopesti ja tehokkaasti!

 

 

Arkimeikkiin en käytä muuta kuin valokynää, heleyttävää puuteria, aurinkopuuteria, Trio -kulmavärisettiä ja poskipunaa. Ripset kun on pidennetty niin silmille ei tarvitse tehdä mitään!

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

Ladataan...
Koti Kumpulassa

Olen muutaman vuoden ajan käyttänyt kulmiini Dermosilin kulmakynää. Värinä on ollut medium ja edellisen kynän loppuessa tilasin dermoshopista uuden totuttuun tapaani. Huomasin, että kynän ulkomuoto oli muuttunut, mutta oletin sen olevan edelleenkin samaa luottotavaraa. Ja mitä vielä! Koostumus oli ihan kamala. Menin tuotesivuille lukemaan kommentteja ja moni muukin oli huomannut saman, huonon, uudistuksen. Kynä oli niin pehmeä, että sillä ei saanut muuta kuin sotkua aikaan!

 

 

Tilasin sitten Dermosililtä testiin Trio Kulmavärin, jossa on kaksi ruskean sävyä kulmakarvoille ja yksi korostusväri kulmaluille. Olen niin tottunut käyttämään kynää, että tuntuu nyt alkuun melko hankalalta saada luonnollisia kulmia puuterimaisella värillä, mutta muistan kyllä, että maskeerauskoulun aikana en tainnut oikeastaan muuta käyttääkään. Levitän tuosta triosta kulmakarvoilleni ensin vaaleampaa sävyä ja sitten tummempaa. Näin sävystä tulee hieman elävämpi kuin jos käyttäisin vain yhtä sävyä. Kulmaluille sitten vaaleaa korostusväriä!

Käyttämäni sivellin on kouluajoilta ja suosittelen ehdottomasti käyttämään laadukkaita siveltimiä! Niillä saa aivan erilaisen jäljen aikaan. Testasin trion mukana tullutta kulmasivellintä, mutta se ei todellakaan ole hyvä! Kannattaa siis satsata muutamaan laadukkaaseen siveltimeen niin saa edullisistakin meikeistä parhaat ominaisuudet irti. Kulmaluulle olen korostusvärin levitellyt ihan pakkauksen siveltimellä ja siihen tarkoitukseen se on ollut ihan sopiva.

 

"The bags under my eyes are Prada!"

 

Nyt mä sitten opettelen pärjäämään ilman täydellistä kulmakynääni. ;)

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

Ladataan...
Koti Kumpulassa

 

Me käytiin tänään ekaa kertaa mökillä vauvan kanssa. Ahtauduttiin kaikki autoon ja ajeltiin vartin verran mökkipihaan. Isommat lapset uivat ja saunoivat kun tyttö vain nukkui kaukalossaan. Grillattiin, syötiin ja tultiin takaisin kotiin.

 

 

Sen suurempia suunnitelmia ei Juhannukselle ole. Itse olen vain tyytyväinen, että on tavallista pidempi viikonloppu ja että Topilla on enää ensi viikko töitä ennen lomaa.

Hyvää Juhannusta kaikille!

 

-R

Blogia voit seurata myös Facebookissa, Instagramissa (@kotikumpulassablogi) ja Bloglovin'ssa. :)

 

Pages