Testissä Sigma

Muutama päivä sitte posti toi uuden tulokkaan kamera kalustoon. Oon tässä huomannut, että olis tarvetta sellaselle objektiiville, jota ei tarvi olla koko ajan vaihtamassa toiseen, eli siis lähi ja kaukokuvaukseen soveltuva oli mielessä. Mulla ei oikeestaan ollu hajuakaan siitä mikä on hyvä ja mikä ei. Ainoat mitä mulla on ollu käytössä on pari canonin objektiivia ja niistäkin oli enään ainoastaan yksi lyhyt jäljellä. Tarkotuksena oli kevään aikana kokeilla koululla erilaisia objektiiveja, että olis nähnyt ihan käytössä millasia mitkäkin on, mutta koska etäopiskeluun jouduttiin niin siihen ei sitten ollut mahollisuutta. Ihan arpapelillä mentiin ja tilasin testiin sen mikä eniten tuntu sopivan mun tarpeisiin, enkä kyllä joutunut pettymään.

Toki jos ammattilais tasoista kuvaa haluaa ja siihen tarkoitukseen ostaa, niin mulla ei oo mitään tietoa sellasesta, mikä siihen käyttöön olisi hyvä.

Mutta, Sigma Contempo 18-300mm, jonka tietojen mukaan luvattiin yhdistävän macro- ja teleobjektiivin ominaisuudet. Sen verran mitä oon päässyt testaamaan parina päivänä, niin ainakin alkuun vaikuttaa lupaavalta!

Nyt jos sulla on heittää mulle vinkkiä, mikä objektiivi ois sellanen mikä pitäs ehottomasti löytyä jokaiselta, joka omistaa kameran niin kerro se mulle!

Ps. Alla ensimmäiset testikuvat..

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *