9 x nice to know

Kriselda

 

Rakastan lukea blogikollegoiden ”random faktoja minusta” -postauksia. Ne ovat helppolukuisia ja niiden kautta tutustuu kirjoittajaan vähän paremmin hauskalla tavalla!

On yllättävän haastavaa keksiä itsestään asioita, jotka saattaisivat kiinnostaa muita. Etenkin, kun en varsinaisesti nauti itsestäni puhumisesta. Jossain vaiheessa mietin, että onkohan tämä nyt kuitenkin ihan huono idea. Mutta, tässä se nyt on. Aloitin helpoista jutuista. Baby steps.

 

  1. Olen puoliksi filippiiniläinen. Minulta kysytään usein mistä juureni tulevat - äidin puolelta Manilasta ja isäni syntymäkoti on oikeastaan samassa korttelissa, jossa tällä hetkellä asun. Välillä on vaikea identifioida itseään, sillä tulen aina olemaan ulkomaalainen kummassakin kotimaassani.
  2. Tanssin 15 vuotta klassista balettia. Olen kiitollinen siitä, että sain todella kurinalaisen kasvatuksen. Balettiin liittyy paljon hyviä (mutta myös opettavaisia) muistoja.
  3. Harkitsen vakavasti aloittavani lihansyönnin. Olen miettinyt asiaa jo jonkun aikaa. Voisin ehkä avata ajatuksiani erillisessä postauksessa?
  4. Olen itsenäinen tyyppi. Tiedän pärjääväni hyvin yksin, jos tulisi sellainen tilanne. En voi sietää riippuvuutta toisista ihmisistä tai avuttomuutta.
  5. Minusta on tänä keväänä tullut aamuihminen! Olen myös nukkunut paremmin kuin koskaan ja viime viikolla huomasin, että triplasilmäpussini ovat kadonneet!
  6. Olen melko suurpiirteinen ihminen. Etenkin keittiössä huitelen vapaalla kädellä - keskittymiskykyni ei useinkaan riitä ohjeiden seuraamiseen.
  7. Olen varsinainen nautiskelija. Oli se sitten lasi viiniä tai suklaaherkku, tykkään nautiskella. Pidän sitä elämän tarkoituksena ja tasapainon löytämiseen pitää olla niitä nautintoja.
  8. Rakastan rakkautta! Love is my religion ja parasta on kuunnella ystävien ja tuttujen rakkausstooreja! Myönnän olevani hopeless romantic.
  9. Rakkaudesta puheen ollen, herkistyn helposti. Olen herkkä ja tunteellinen tyyppi. Heikoimmat hetkeni ovat, jos kuulen jonkun ihanan biisin tai näen jonkun koskettavan elokuvan. Pahin oli kuitenkin viime viikkoinen Armanin jakso asunnottomista.

 

 

Kuva: Julius Konttinen

Kommentit

El

Nää tämmöiset postaukset on kyllä oikeestikkin ihan parhaita, ehkä jopa mun lemppareita! Ei liikaa luettavaa, mutta sitäkin enemmän asiaa :-)

Kriselda
Kriselda

Eikö! Yllättävän mielenkiintoisia, kun lukee toisten blogeista, mutta hitsin vaikeeta, kun pitäis alkaa keksimään omia random facts. :D

Adama Sofia (Ei varmistettu) http://mymento.net/

Tosi kiva postaus! Aika hauskaa, että tunnistin itteni myös monesta kohdasta kuten suurpiirteisyys, tunteellisuus ja nautiskelu; maybe this is why we are so good friends ♥ Huikeeta myös kuulla, että susta on tullut aamuihminen, ja lukisin mielelläni lisää tästä uudesta ajatuksesta aloittaa lihansyönti ;)

Kriselda
Kriselda

Niinpä!♥ Meil on paljon hyviä yhteisiä piirteitä ;) Arvasin, että innostut tästä lihansyömisestä...

Adama Sofia (Ei varmistettu) http://mymento.net/

Itseasiassa hauska juttu, koska ite oon miettinyt taas lihan poisjättämistä. Pääasiassa on tullu syötyä vaan kalaa ja välillä kanaa, mut punanen liha on jäänyt melkeinpä kokonaan pois. Siks mielenkiinnosta lukisin tämän, että miksi haluisit taas palata lihansyömiseen :)

Kommentoi