BACK TO ZEN

Kriselda

 

Eilisen pikku ärsytys-postauksen jälkeen alkoi ärsyttää vielä enemmän. Pitäisi todenteolla oppia päästämään irti negatiivisuudesta ja sellaisista asioista, jotka eivät palvele itseään, sillä se mihin kohdistamme energiamme kasvaa kasvamistaan! Nyt jatkan taas hyvänmielen manifestointia ja halusin tulla kertomaan teille ehkäpä vuoden parhaasta viikonlopusta! ;)

 

Me yes girlit, olimme viime viikonloppuna Lifeness-nimisessä hyvinvointitapahtumassa Långvikissa. Arvatkaa tekikö hyvää hengailla koko viikonloppu Casallin mukavissa treenikamoissa, testailla uusia lajeja, syödä hyvin ja nauttia hotlahuoneen puhtaista lakanoista!

Viikonloppu sisälsi juoksutreenin ja tekniikkaharjoituksia, kolme joogatuntia, hyvinvointi-luentoja, kumpparitreenin, saunomista ja spa:ta. Niin ja oman lapsuuden idolini, Minna Tervamäen treenin! Långvikissa on myös aina huikeaa ruokaa, eikä illallinen ja brunssin tälläkään kertaa pettänyt. Viikonloppu well spent

Seuraava Lifeness on tammikuussa ja olemme siellä taas Petran kanssa. Vähän eri roolissa tällä kertaa, sillä pidämme siellä hyvinvointiharjoituksen ja -luennon! Jos kiinnostuit, niin ilmoittaudu mukaan ja nähdään siellä! :)

 

 

Treenikamat: Casall
 
Lue myös:
Vinkit hemmotteluiltaan
Oman ajan tärkeys

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

 

 

Kommentoi