Beauty Routines: Less is More

Kriselda

 

Viikon loma Italiassa on ohi ja täällä palaillaan takas arjen pariin hitaasti, mutta varmasti.

Ensimmäistä kertaa ikinä matkustin super kevyesti. Se tarkoittaa sitä, että ruumaan mennyt matkalaukkuni painoi peräti 13 kg. Kun taas viime kuun Barcelonan reissulla mukana oli lähes 10 kg ylipainoa. Female problems...

Yksi iso tekijä oli varmasti se, että meikkejä ja muuta kosmetiikkaa oli iiihan turhan liikaa messissä. Siitä oppineena pakkasin Comolle vain ne, mitä oikeasti tarvitsin. Ja ne kaikki mahtui kuin mahtui meikäläisen liquid security bagiin. Uskomatonta, mutta totta.

 

 

En kaivannut viime viikon aikana mitään mitä ei ollut mukana, paitsi Beautyblenderiä ja pinsettejä! My lord, meikäläisen kulmakarva-tilanne riistäytyi käsistä. Niitä kasvaa joka puolelle ja niitä pitäisi nyppiä jo-ka päi-vä, jos haluan että homma pysyy näpeissä. Onneksi messissä oli kuitenkin muut luottotuotteet kulmakarvojen ylläpitoon. Tässä kaikki mitä tarvitsin:

 

Lumene Nordic Chic -kulmavaha

Kulmakarvani ovat tuuheat ja pitkät. Pitkään käytin hiuslakka-kikkaa kulmiin, mutta se ei oikeastaan ollut mikään kovin pitkäkestoinen ratkaisu. Kokeilin tätä värjäävää kulmavahaa ensimmäisen kerran bestikelläni muutama vuosi sitten ja siitä asti se on ollut enemmän tai vähemmän osa meikkipussiani. Iltapesulla saa olla ihmeissään, miten kulmat onkin pysynyt kurissa koko päivän.

 

Benefit percisely, my brow -kulmakynä

Pakko myöntää, että Benefitin tuotteet kiinnostaa mielettömän brändäyksen takia. Aina tuotteiden nimistä niiden pakkaukseen. Sekään ei tee yhtään haittaa, että tuotteet ovat hemmetin hyviä. Ainoat miinukset ovat hinta ja saatavuus (olen sen verran vanhanaikainen, että tykkään ostaa kivijaloista). Tätä kulmakynää ostan varastoon aina, kun mahdollista. Kyseessä on hyvin riittoisaa kamaa ja sopii hyvin meikäläisen rasvoittuvalle iholle - ei suttaannu päivän aikana. Kulmakynä voitti myös viime vuoden Glamour Beauty Awardseissa parhaan kulmatuote-palkinnon.

 

Lumene True Mystic Waterproof -ripsiväri

Okei. Tietäjät tietää, että olen tarkka ripsaristani ja sen pitää olla vedenkestävä. Käytin monta vuotta yhtä MAC:n ripsiväriä, mutta sitä ei ole ollut saatavilla pitkään aikaan. Yhtään liioittelematta tämä Lumenen ripsari on ollut vastaus rukouksiini! Harjalla saa levitettyä tuotteen täydellisesti ja ripsistä tulee sekä pitkät että tuuheat. Ja ofc tuote pysyy silmillä koko päivän! Ainoa miinus on se, että tuote kuivuu hitaasti. Toisaalta olen viime aikoina pärjännyt hyvin yhdellä kerroksella, kun ennen olen kerrostanut ripsaria kuin hullu. Ei ole paluuta entiseen!

 

 

Lumene Invisible Illumination Instant Glow -meikinpohjustaja

Rakastan Lumenen Invisible Illumination -tuotteita, jotka tuovat ihanaa hehkua ja heleyttä iholle. Tämä pohjustusvoide tekee sen kaiken ja lisäksi sekä kosteuttaa että suojaa ihoa UV-säteiltä, sillä tässä on jopa SPF 30 -suoja! Tuote tuoksuu ihanasti kesältä ja esim. näissä kuvissa meikäläisellä on pelkästään tätä kasvoilla.

 

Lumene Nordic Nude Natural Perfection CC-voide

Hello perfect complexion! Sain kyseisen meikin yhteistyön tiimoilta ja se on oikeastaan mullistanut käsitykseni CC-voiteista. Vaalea voide saattaa ensin hämätä, mutta sen koostumus sisältää kapseloituja väripigmenttejä (!), jotka hajoavat levittäessä ja sulautuvat täydellisesti ihon sävyyn! Tämä all-in-one meikkivoide pelastaa laiskemman (tai kiireisen) tytön meikkausrutiinin ja on ehdoton sellaisille, jotka haluavat heleän ja tasaisen ihon sävyn.

 

Urban Decay All Nighter Concealer

Vedenkestävä peitevoide, joka kestää koko yön? Yes, please. Lähdimme Italian reissuun ystäviemme häitä viettämään ja häissä, jos jossain vaaditaan All Nighter -meikkiä. Peitevoide on jämäkkää kamaa ja peittää myös seuraavana päivänä myöhäisenkin juhlijan tummista tummimmat silmänaluset. Urban Decay on toinen mageesti brändätty merkki, joka tarjoaa meikkifriikeille parhaimmat työvälineet.

 

Estelle & Thild Biomineral Healthy Glow -aurinkopuuteri

Rakastan Estelle & Thildin tuotteita ja ystävien suosituksista halusin myös omaan meikkipussiin kyseisen merkin aurinkopuuterin. Luomulaatuinen mineraalipuuteri ravitsee ihoa ja sulautuu tasaisesti ihon sävyyn.

 

 

 

Lumene Nordic C Valo Glow Refresh Hydrating Mist

Suihkubileet! Kosteuttava ja raikastava suihkupullo on lennoilla must. Lumenen uutuussarjasta reissuun pääsi tämä misti, joka sisältää pohjoisen lähdevettä, Nordic C-antioksidanttikompleksia ja C-vitskuja. Pullo on juuri sopivan kokoinen ja mahtuu pienempäänkin clutchiin - ja sanoisinko täydellinen, kun katsoo kohti kesää! Festarit ja raikas naama, here I come.

 

Kiko-kynsilakka

Olen suunnitellut, että esittelisin omia obsessioitani. Yksi niistä on nudet kynsilakat. Vähän melkeinpä naurattaa oma kynsilakkakokoelma, kun sieltä löytyy pelkästään nudeja. Tässä yksi täydellinen sävy, joka löytyi Barcelonan reissulta. Kiko on edullinen meikkibrändi, joka tuntuu olevan melko suosittu keski-Euroopassa. Heiltä löytyy myös hyvän hinta-laadun omaava geelipäällyslakka.

 

YSL Tatouage Couture -huulipuna

Last but not least: lookin kuin lookin pelastaa punainen huulipuna. Messissä matkalla oli mikäs muu kuin YSL:n Tatouage Couture -huulipuna, josta en kovin helposti luovu. Tämänkin sain yhteistyön tiimoilta ja se on kyllä tullut jäädäkseen. Minulla oli tätä huulilla mm. hääbrunssilla, eikä koko päivänä tarvinnut juurikaan korjailla huulimeikkiä. Jos et ole vielä hankkinut uutta huulipunaa kesänjuhlia varten, niin tässä vahva suositus! Sävyjä löytyy peräti 22 erilaista. :)

 

 

Mites teillä? Pärjäättekö näin vähällä vai onko tässä jopa liikaa?

 

 

Lue myös:
Beautyblender vs. meikkisivellin
Täydellisen (extempore) illan resepti

 

 

Kommentit

yasmiiiiin (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/kriselda

Moikka! Mistä toi Security bag on ostettu? Ihan mielettömän kätevä! :D

Kriselda
Kriselda

Heiii, apua sun kommentti on mennyt ihan täysin ohi! Se on kyllä kätevä matkustaessa. Ei tarvii tuhlailla Minigrippejä! Tää mun on Givenchyn (toooosi vanha) varmaan ollut joku ilmaisjuttu, kun on joskus ostanut matkakokoisia juttuja. Luulis, että noita löytyy!

Kommentoi