Behind the Scenes: Nelly.com

Kriselda

 

Helsingissä järkättiin pari viikkoa sitten Nelly.comin kuvaukset, johon haluttiin suomalaisvaikuttajia malleiksi. Onnekkaana tyttönä pääsin mukaan valittuun tyttökööriin ja meikäläisen lisäksi mukana olivat Annika, Jekku, Didem ja Rebekka. Taustajoukoissa oli myös tuttuja ihanuuksia ja lisäksi Nellyn Ruotsi-tiimi oli paikalla.

Olen edelleen koko hommasta aivan onnesta soikeana ja pakko todeta, että kuvauspäivät ovat timanttisimpia duunipäiviä. Enpä olisi pari vuotta sitten (ennen kuin bloggaaminen lähti kunnolla käyntiin) uskonut, että viihtyisin niin hyvin kameran edessä. Niin se ihminen tottuu ja oppii, vaikka aluksi olisi epämukavaa.

 

Kyseisen päivän päätteeksi piti oikein nipistellä itseään, kun pääsi ihan huikean tiimin kanssa tekemään duunia. Ensi viikon maanantaina 19.3.2018 julkaistaan Janitan kuvaamat kampanjakuvat. Vähän jännittyneellä fiiliksellä odotan niitä ja ennen sitä halusin julkaista nämä behind the scenes -kuvat Ravintola Yes Yes Yesistä.

 

 

P.S. Oletteko testanneet Yes Yes Yesiä? Mitä mieltä olette paikasta ja safkasta?

 

Kuvat minusta: Didem
 
Tyyli: Olivia Larsson
Meikki: Satu Arvo
Hiukset: Meri Milash

 

Lue myös:
Älä välitä siitä, miten sinun odotetaan pukeutuvan
Kevättä rinnassa!

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

 

 

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Oon kyllä niin iloinen sun puolesta mihin kaikkiin cooleihin projekteihin oot päässyt mukaan! :) Oot ansainnut jokaikisen!

Kriselda
Kriselda

Voi kiitos kiitos kiitos S <3 

Kommentoi