DO MORE OF WHAT YOU HATE

Kriselda

 

 

Joogassa ne tukalimmat asanat ovat juuri niitä, mitä keho ja mieli tarvitsee eniten lukkojen avaamiseen. Myös elämässä on välillä tehtävä asioita hammasta purren, jotta pääsisimme lähemmäksi todellista itseämme.

 

 

Okei, otsikkoni on hieman dramaattinen ja hyvin syysangstinen. Vaikka pidän itseäni ikuisena optimistina ja rakastan Do what you love-newage-hippijuttuja, niin elämään kuuluu myös paljon epämieluisten asioiden tekoa.

Itse myönnän olevani huono niissä ja välttelen niitä parhaani mukaan. Olen nautiskelija ja hetkessäeläjä, etten osaa ajatella kauaskantoisesti. Kovasti haluaisin ja monesti olen yrittänyt, mutta en vain kykene. 

Kun ystävät ja entiset opiskelukaverit porskuttavat elämässä eteenpäin, niin tuntuu siltä, että ei ole saanut mitään järkevää aikaiseksi. Olen elänyt huoletonta ja mielekästä elämää, mutta nyt on alkanut ahdistaa se, ettei elämässä ole minkäänlaista suuntaa. Oman tulevaisuuden suunnittelu tuntuu kovin ahdistavalta, kun tässä ja nyt olisi tarpeeksi tekemistä. Opinko koskaan ottamaan vastuuta itsestäni? Ja kuinka voisin koskaan asettua aloilleni ja edes ajatella perheen perustamista, jos en kykene huolehtimaan itsestäni? Opinko koskaan nauttimaan vastuusta?

 

Takki ja kaulapanta Bik Bok // Neulepusero COS // Farkut Samsøe & Samsøe // Kengät Nelly.com

 

Viha on hyvin vahva sana ja otsikossa ehkä vähän harhaanjohtava, mutta normaalit ihmiset investoivat tulevaisuuden eteen ja välillä se tarkoittaa sitä, että pitää tehdä uhrauksia. Vähän samalta tuntuu tämän tekstin julkaiseminen. Tämän piti tulla ulos jo kaksi päivää sitten, mutta tuntui väärältä kirjoittaa asioista kaunistellen, joten aloitin koko homman alusta. Oikeastaan alkuperäinen teksti oli ihan erilainen. Olen yrittänyt pitää tiukkaa linjaa siitä, mitä kirjoitan täällä ja haluan pitää blogin mahdollisimman positiivisena, mutta kun on kyse henkilökohtaisesta blogista, niin en ole pystynyt julkaisemaan mitään ennen kuin saan olla täysin rehellinen - niin itselleni kuin teille.

Jooga, ruuanlaitto, koiraterapia ja muut asiat, joiden tekemisestä olen ennen nauttinut, eivät enää auta. Tai - ne auttavat hetekellisesti, mutta ahdistus kumpuaa jostain syvemmältä. Tuntuu myös hölmöltä kirjoittaa hyvinvoinnista, kun ei itse voi hyvin. Kiitos siis ymmärryksestä, kun blogi on lähiaikoina täyttynyt vain pinnallisista asioista. Elämässä tulee nousu- ja laskukausia, ja on vain inhimmillistä käydä läpi koko tunneskaala.

 

 

Kuvat: Julia Toivola

 

Kommentit

M.
Avec Mari

Odotan entistä enemmän marraskuun kuvaustreffejämme!! Tuli fiilis, että meillä riittää puhuttavaa. Tsempit ja iloa loppuviikkoon!

xx

Kriselda
Kriselda

Ihana Mari, kiitos. Odotan niitä myös, nehän ovat jo ensi viikolla :) Ihanaa viikonloppua!

Sina (Ei varmistettu) http://sinaviola.blogspot.fi

Ihan hemmetin hyvä postaus, lähes samat asiat pyörineet mielessä viime aikoina.
Kauniit kuvat :)

http://sinaviola.blogspot.fi

Kriselda
Kriselda

Kiitos. Välillä asioiden kyseenalaistaminen on välttämätöntä kehityksen kannalta. Tsemppiä pohdiskeluihin ja hyvää loppuviikkoa :) 

Taru | HOME AT LAST (Ei varmistettu) http://www.homeatlastblog.com/

Ei tartte suodattaa jos ei huvita. :D Mitä turhaan muikistella, jos oikeasti pinnan alla kuohuu ja ketuttaa! En mä jotenkin usko et kenenkään päivä menee pilalle siitä, jos sä vähän avaudut ja negistelet omasa blogissas. ;D <3 Hei voidaan tavata vaik ens viikolla ja märistä yhyres? Pistän viestiä. Pus, ja oikeesti, KYL SE SIITÄ. :)

Kriselda
Kriselda

Huh, no äläpä. Eipä täältä voi muuta kuin nousta :) Ihanaa, kun on mahtavia ihmisiä ympärillä! Kiitos <3

Sanni Trishin (Ei varmistettu) http://sannitrishin.bellablogit.fi

I feel you babe! 177%.

Kriselda
Kriselda

Oh no. Muistetaan, että tää on ohimenevää. We can do this <3 

Elisabeth_B (Ei varmistettu)

Kriselda! Löit naulan kantaan. Varsinkin jos hyvinvoinnista puhutaan niin ne syvällisemmätkin asiat pitää käydä läpi. Ja luulen että aika monella 20-jotain vuotiaalla on se sama tunne siitä että ei ole vielä "saavuttanut mitään" elämässä... mä tunnistan ainakin itteeni siinä asiassa! ❤️ Kiitos tästä!

Kriselda
Kriselda

Kiitos Elisabeth :) Todellakin, asioita on hyvä käydä läpi, että voi siirtyä eteenpäin elämässä! Onneksi on ihan ookoo, vaikka ei ole 20-jotain-vuotiaana vielä kokenut kaikkea elämässä. Täytyy yrittää olla armollisempi itselleen, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty!

Katariina_ (Ei varmistettu)

Hei, tsemppii! Ite pääsin tänä syksynä unelmieni opiskelupaikkaan ja eteen tuli muutto toiselle paikkakunnalle. Tän piti olla mun toiveiden täyttymys ja tein tosi paljon duunia tämän vuoksi. Silti oon ollu viimeaikoina vähän surullinen ja on tuntunut siltä, ettei ole just sitä suuntaa elämässä. Mut ehkä se on tää syksy ja pimeys. Kyl kaikki viel järjestyy varmasti :) xx

Kriselda
Kriselda

Kiitos ja samoin! Vaikka joskus isot muutokset olisivatkin haluttuja ja juurikin niitä unelmien täyttymyksiä, niin joskus ne saattavat tulla myös aika shokkina. Pimeydellä ja kylmyydellä ovat toki myös vaikutuksensa. Voiton puolella ollaan, kun kerta tiedostetaan tämä tila ja parasta mitä voi tehdä on ottaa iisisti ja yrittää nauttia tästä tunnelmallisesta vuodenajasta <3

Kommentoi