Energiaa aromaterapialla

Kriselda

 

 

Hihhuli-Kriselda on täällä taas ja tällä kertaa halusin tulla vinkkaamaan suomalaisesta Ulla Grace –nimisestä brändistä, joka valmistaa aromaattisia tuotteita. Aromatiikka ja erilaiset eteeriset öljyt ovat jo lapsuuden kodissani olleet hyvässä osassa yleistä feng shuita, enkä epäröinyt hetkeäkään, kun näin kyseisen tuotesarjan ensimmäistä kertaa. Tuotebrändi antaa parhaimmat mahdolliset edellytykset DIY-aromaterapialle!

Olen varsinainen hajupoliisi herkän hajuaistini takia ja valitsen kosmetiikkani (ja kaiken muunkin) tuoksun perusteella. Liian voimakkaat tai täysin hajusteettomat tuotteet jäävät meikäläiseltä useimmiten kaupan hyllyyn. Hyvistä tuoksuista saa oman mielen lisäksi myös ympärillä oleville ihmisille positiivisen vireen. 

 

 

Oma kohtainen kokemukseni Ulla Gracen tuotteista rajoittuu tähän yhteen voiteeseen, joka on kulkenut mukanani viime kevään uupumuksesta asti. Voide lupaa energisen mielen ja kehon, ja tuoksun lisäksi sillä voidaan hoitaa myös väsyneitä raajoja.  Aromaattiset tuotteet jättävät useimmiten iholle öljymäisen hajun, joka on vähän pistävä ja haju on haastava saada vaatteista pois, mutta Ulla Gracen hoitovoide ei ilokseni tätä tee.

Olen levittänyt tuotetta ranteisiin sellaisina aamuina, kun on tarvittu vähän lisäpuhtia päivään. Etenkin kun tällä viikolla on laitettu syksy oikein urakalla käyntiin, niin tämä aromaattinen voide kulkee mukanani näillä 15-tunnin päivillä.

Ulla Gracen wellness-sarjaan kuuluu energisoivan voiteen lisäksi: stressiä vähentävä, lihasjännitystä helpottava, rauhoittava ja levollista unta edistävät voiteet. Vähän vaikuttaa siltä, että tarvetta tulee olemaan pelkästään jokaiselle näille! Lisäksi merkiltä löytyy kauneus, pharma, sport ja eteeristen öljyjen tuotesarjat.

 

Helsingissä tuotteita saa Sokokselta. 

 

 

Lue myös:
Onnellisuustutkijan viisauksia
Energiatasapaino: Feminiininen ja maskuliininen

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

Kommentoi