A few of my favorite things

Kriselda

Jacket Zara // Top COS // Jeans Bik Bok // Sunnies Karl Lagerfeld // Bag Balenciaga

 

Ylisuuret aurinkolasit, perusmallinen yläosa, mukavat farkut, nahkatakki, valkoiset tennarit ja laukku, johon mahtuu kaikki tarpeellinen. Ainiin, ja puhelin, joka on lähes poikkeuksetta käteen liimattuna. Tällä arki-lookilla jaksaa kipittää ympäri kaupunkia ja istua palavereissa tuntitolkulla.

Cosin off-the-shoulder top on vaatekaappini uusin jäsen ja hankinta on jo maksanut itsensä takaisin. Niin yksinkertainen, mutta silti niin elegantti. Toistaiseksi en keksi mitään alaosaa, jonka kanssa se ei toimi. Voi myös olla, että olen vaan niin rakastunut puseroon, että luulen sen näyttävän hyvältä kaikkien kanssa. Niin kuin lapset valitsevat sen uuden lempivaatteen ja haluavat pitää sitä koko ajan, joka päivä. Täytyy näköjään ottaa tavoitteeksi todistaa tämän puseron funktionaalisuus kuvaamalla muutaman eri look se päällä!

Asiasta toiseen, oletteko huomanneet, kuinka muoti on menossa taas slimmimpään suuntaan? Toki kaikilla trendeillä on vastatrendi ja ääripäänä on super oversized -tyyli. Mutta, itse olen kiinnittänyt huomiota siihen, että tarjolla on yhä enemmän vartalonmyötäistä. Omaa silmää kuitenkin miellyttää eniten näiden trendien yhdistelmä. Ylisuuri yläosa vaatii kapeamman alaosan ja toisin päin. Slimmimmän puseron pariksi ehdottomasti leveämpää lahjetta tai hameen helmaa. Tasapaino tekee asusta kuin asusta mielenkiintoisemman. Vai mitä mieltä olette?

 

 

// Huge sunglasses, basic top, comfy jeans, leather jacket, white sneakers and a perfect bag. Oh and yes, my phone which is pretty much always glued to my hand.

Super in love with this off-the-shoulder top from COS. It just goes with everything. Simple but yet so elegant.

 

 

Kuvat: Camilla Bloom

Kommentoi