Helppo ja kevyt marjapiirakka

Kriselda

 

 

Tein viime viikolla detoxin ja jotenkin aina puhdistuskuurin tai paaston aikana minun tekee mieli maailman ihmeellisimpiä juttuja. Detoxin neljäntenä iltana alkoi tekemään niin paljon mieli Oreo-keksejä, kun näin tämän Sarandan herkullisen reseptin. Aikuisena ihmisenä sitten päätin kävellä kauppaan ja ostin paketillisen keksejä (huomattakoon, etten KOSKAAN osta keksejä, saatika himoitse niitä). Söin kuitenkin melkein koko paketin ja menin nukkumaan vatsakipujen kouristelemana. R.I.P detox.
 
Appivanhemmat tulivat sunnuntaina kylään ja olin suunnitellut kokeilevani tuota Sarandan reseptiä. Kuitenkin vatsakivut palasivat, kun muistin Oreot.Vähän paniikissa selailin muita vaihtoehtoja, kunnes muistin tämän yes girlin helpon ja kevyen marjapiirakan. Huh! Marjapiirakka ku marjapiirakka?!
 
Resepti on saanut hurjasti kehuja, joten ajattelin tulla vinkkaamaan siitä myös tänne, mikäli joku himoitsee helppoa ja kevyttä herkkua arkeen! Marjapiirakka, tai pikemminkin marjamössö on gluteeniton ja vegaani. Eikä sen tekemiseen kulu kuin vaivaiset viisi minuuttia, jonka jälkeen se paistuu uunissa noin parikymmentä minuuttia.
Tällä kertaa korvasin mantelijauhot kaurajauhoilla (kevyempi vaihtoehto!) ja tarjoilin mössön vanilja-kaurajätskillä. Ota ohje talteen tästä!
 
 
Ihanaa alkanutta viikkoa! ♡ 
 
 
P.S. Himoitsen edelleen tuota Sarandan reseptiä, mutta täytyy ensin päästä yli Oreo-traumoista...
 

 
Lue myös:
Täydellinen banaanileipä
Parasta just nyt: siemensipsit

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

Kommentit

woxibev (Ei varmistettu) https://mysurveyguide.club/mcdvoice-mcdonalds-survey/

Any organization that wants to understand what their customers think about their product, service or brand needs to do a satisfaction survey.

Kommentoi