Life in a bowl

Kriselda

 

 

Tammikuu on varmasti suurimmalle osalle vuoden merkittävin hyvän olon kuukausi. Omaa terveyttä tarkastellaan tuoreesta näkökulmasta, pistetään ruokavaliot ja treenit kuntoon. Luvataan, että tulevana vuonna tehdään entistä parempia valintoja. Siispä viime viikolla blenderi on surissut lähes joka päivä ja smoothiet ovat taas maistuneet pikku pikku breikin jälkeen. Mikäs sen parempi tapa aloittaa vuosi, kuin puhtaalla ravinnolla?

 

Sain testiin Terranovan Life Drink -lisäravinteen, joka sopii kaltaiselleni mukavuudenhaluiselle, mutta kaikki-tänne-heti -tyyppiselle terveysintoilijalle. Nimittäin, viherjauhe sisältää kokonaisvaltaisesti kaiken tarvittavan. Vitamiineja, proteiineja, rasvahappoja, maitohappobakteereja ja ruoansulatusentsyymejä. Liian hyvä ollakseen totta? Jauhe sisältää tuorepakastekuivattuja kasveja, marjoja ja sieniä: mm. nokkosta, lehtikaalia, açaimarjoja, tyrniä, reishi- ja shiitakesientä. Lisäksi se sisältää riisi- ja herneproteiineja, sekä spiruliinaa että klorellaa. 

Life Drink on erinomainen lisä mehuihin tai smoothieihin, mutta maku on melko neutraali, että sen voi helposti myös sekoittaa veteen! Jauhe koostuu monipuolisesti eri superfoodeista, jotka buustaavat aineenvaihduntaa, lisäävät elinvoimaa ja ravitsevat koko kehon. 

 

Vihersmoothiekulho

pinaattia

avokadoa

banaania

omenamehua

annos Life Drink -jauhetta

 

Ohje: Sekoita kaikki ainekset blenderissä, kaada kulhoon ja nauti!

 

En ole ikinä laittanut vihersmoothieen näin vähän aineksia, mutta kun Life Drink sisältää monipuolisesti kaikkea, kuten protskua, spirulinaa ja klorellaa, niin vihersoppa syntyy vähemmälläkin! Tammikuu todellakin on puhdistautumisen aikaa ja Adama kirjoitti hyviä vinkkejä, miksi vihersmoothieita kannattaa vetää. Pääset juttuun tästä.

 

Ihanaa sunnuntaita!

 

 

Lue myös:
Anti-turvotus-smoothie
Matcha Smoothie Bowl

Kommentit

Adama Sofia
Adama Sofia

Kuulostaapa hyvältä toi lisäravinne. Toi vie jo vihersmoothiet to the next level!  Eli nyt on 6+ syytä juoda/syödä vihersmoothieta ;-)

Kriselda
Kriselda

Älä muuta sano! Tää on tehty aivan liian helpoksi meille :D

Kommentoi