Love at first try

Kriselda

 

 

Haluaisin vinkata teille uudesta kenkätuttavuudesta nimeltä Sargossa. Brändi on jo pari vuotta vanha, mutta nyt vasta rantautunut Suomeen. Tarkemmin Dotsiin. Olen erityisen innoissani tästä merkistä, koska a) rakastan kauniita kenkiä b) rakastan mukavia kenkiä c) rakastan korkokenkiä, joissa yhdistyvät a ja b.

Olin aluksi skeptinen, kun kyseiset kengät työnnettiin käteeni - olin jo viettänyt pitkän päivän omilla korkkareillani ja kaiken lisäksi ne eivät olleet helpoimmasta päästä riisua. Istahdin kuitenkin alas ja valitsin kokeiltavaksi harmaat mokkanahkaiset korkokengät. Suuni loksahti kirjaimellisesti auki, kun sain sujautettua kengän jalkaani. Ihan kuin olisin laittanut jalkaani untuvatossut! Jalkani pääsivät taivaaseen, enkä olisi millään halunnut ottaa niitä pois. Salaisuus mukavuuteen Sargossan kengissä on joustava memory foam -pehmusteet, joissa on iskunvaimennin. Kuin juoksukengissä! 

Suuni loksahti auki toisen kerran, kun huomasin ihania quoteja kenkien pohjissa. Aloin tutkailemaan niitä kaikkia, mutta mieleenpainuvimpana oli: ”There’s nothing a woman can’t do in stilletos”. Kyllä. Suosittelen lämpimästi syysretkeä Dotsiin (Helsingissä Fredalla ja Turussa Linnankadulla)!

 

 

// I'm in love with Sargossa shoes. They were love at first try! The secret of Sargossa is that every shoe has a memory foam, shock absorbing cushioning and a bouncy spring pad to secure comfort. Just like running shoes! How cool is that?!

 

 

Photos: Dorit Salutskij

 

P.S. Mitä pidätte blogin uudesta layoutista? Vaihdoin myös bannerin simppelimpään ja tätä nykyä tänne pääsee myös suoraan linkistä www.kriselda.com!

Kommentoi