Mitä sitten, kun on löytänyt oman juttunsa?

Kriselda

 

 

Siivoilin kovalevyäni ja kävin läpi kaikkia tämän vuoden kuvia. Jotenkin havahduin niihin hetkiin ja tunnelmiin, mitä niinä ajankohtina oli. Näiden kuvien taustalla muistan tuskailleeni pientä ahdistusta ja stressiä tulevasta. Viime kevät meni suorittaessa, eikä mikään tuntunut merkitykselliseltä. Annoin itselleni deadlinen, että syksyyn mennessä löydän uuden työpaikan ja teen töitä omien unelmieni eteen. Tosin, silloin en tiennyt yhtään mitä ne olivat.

 

Tuntuu siltä, että näistä kuvista on ikuisuus, vaikka ne on otettu alle vuosi sitten. Maaliskuussa ei ollut tietoakaan siitä, missä sitä nyt on. Ja miten hurjaa ajatella, että ei yhtään tiedä mitä ensi vuosi tuo tullessaan. Toivottavasti yhtä hyviä asioita, kuin tämä vuosi!

Viime kevään ahdistukseen sain hurjasti apua Pilotsin Design your roadmap –kurssilta. Neljän viikon jakso antoi ison sysäyksen oman jutun löytämiseen. En oppinut kurssilla varsinaisesti mitään uutta, mutta sain sieltä hyvät työkalut rohkeudelle kuunnella itseäni ja vaalimaan vahvuuksiani.

 


 

Universumi toi minulle vastauksen ikuisuuskysymykseen vähän odottamattomasti (kuten sillä on tapana) ja nyt saan tehdä töitä sellaisten asioiden parissa, jotka kiinnostavat, innostavat, mutta samalla haastavat. Kerroin tässä postauksessa, että elän joka päivä mukavuusalueeni ulkopuolella. Ja tottakai tiedostan sen, että oma blogini, oma henkireikäni kärsii siitä, että käytän kapasiteettini muualla. Toivon, että vuosi 2018 toisi enemmän selkeyttä tähän ja rytmiä oman blogin tekemiseen. Sillä onhan tämä minulle silmittömän tärkeä kanava ilmaista itseäni.

 

Vuosi kulminoituu tähän, että löysin oman juttuni. Löysin uuden työpaikan syksyyn mennessä. Työllistän itse itseni ja vaikka olen aina sanonut, ettei musta yrittäjää tule, niin tässä sitä vaan ollaan. Olen aika mukavuudenhaluinen tyyppi, mutta samalla kuitenkin rakastan haasteita ja haluan jatkuvasti kehittyä. Vapaus ei tule helpolla, mutta se on todellakin sen arvoista. Kun päämäärä on löytynyt, niin nyt voi vihdoin opetella nauttimaan matkasta.

 

 

P.S. Onko kukaan katsonut Netflixistä sitä sarjaa (vai olikohan se elokuva?), jossa ihminen kokee kokonaisen vuoden minuutissa? Kannattaako katsoa?

 

 

PHOTOS: J. TULINIEMI
STYLING: PATISSE A LODY
 
SILMÄLASIT: CHRISTIAN DIOR
TAKKI: MONKI
KENGÄT: ZALANDO

 

Lue myös:
Täydellinen lopputulos
Millaisen mielenlaadun sinä haluaisit?

 

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

 

 

Kommentit

M.
Avec Mari

Mielettömän kauniit kuvat Kriselda! Niin ihana kuulla, että olet löytänyt oman juttusi <3 Olen itsekin menossa Pilotsin kurssille heti alkuvuodesta ja toivon sen tuovan potkua uuteen vuoteen. Olet inspiroiva! Ihanaa Joulua!

Kriselda
Kriselda

Kiitos Mari! Ihan huippua kuulla! Mille kurssille olet menossa? :) Olisi kiva kuulla sun kokemukset!

M.
Avec Mari

Design your roadmap! Jaan varmasti ajatuksia blogissain myöhemmin. Ihanaa alkanutta vuotta vielä! xx

Kriselda
Kriselda

Mahtavaa! Se oli kyllä sellainen kurssi, jonne menisin uudelleen! :) 

Saranda
Tyhjä ajatus

Oon niin iloinen sun puolesta! Ja sanomattakin selvää että tuollainen itsevarmuus inspiroi meitä muitakin. :) Onnellista uutta vuotta Kriselda jo tässä vaiheessa! <3

Kriselda
Kriselda

Kiitos S <3 Ihanaa uutta vuotta myös sinne :) 

Hanneli1 (Ei varmistettu)

Ensinnäkin WOW kuinka upea oot! Ja toisekseen niin inspiroivaa lukea että oot löytänyt oman juttusi. Itsellä samanlaisia mietteitä tulevaisuudessta mitä sulla oli vielä keväällä. Ens vuonna valmistun ja saa nähdä mitä tapahtuu. Sellainen fiilis kuitenkin että 2018 Is gonna be big &lt;3 ihanaa joulua ja uutta vuotta Kriselda!

Kriselda
Kriselda

Voi kiitos! 2018 is gonna be LIT todellakin! Pitää vaan itse luottaa siihen ja olla avoin :) Ihanaa uutta vuotta myös sinne Hanneli! 

Kommentoi