Mustosen polttareissa

Kriselda

 

Yksi rakkaimmista ystävistäni menee pian naimisiin ja viime viikonloppuna tuli vietettyä neitokaisen polttareita.

Tapasin Erikan kolmisen vuotta sitten torstai-Kallessa, kun hän tuli juttelemaan tanssilattialla. Olimme molemmat sinkkuja, mutta eipä Kallen tarjonta sinä iltana paljoa kiinnostanut. Niinpä lähdimme kahdestaan Heseen yösmoothieille ja siitä asti meistä tuli ystävät. Hauskaa tässä on myös se, että mun nimi on Kriselda Erika Mustonen, eli löysin kuin löysin kaimani!

Erikan kautta olen tutustunut ihan mielettömiin ihmisiin sekä hänen perheeseen. He ovat tavallaan adoptoineet minut serkukseen ja monet (varmaan) oikeasti luulevat, että olemme serkkuja.

 

Viime viikonlopusta ei puuttunut naurua eikä onnenkyyneleitä. Ohjelma sujui niin sulavasti ja juhlat olivat tulevan morsiamen näköiset.

Polttareista jäi perinteinen morsiussauna välistä, mutta sen sijaan Erika sai morsiusmölkyn. Pelissä keilat edustivat entisiä heiloja, jotka oli tarkoitus kaataa kuten perinteisessä mölkyssä. Hauskaa pelistä teki se, että yksi keiloista oli tuleva aviomies ja sitä ei tietenkään saanut kaataa ;) Hauska peli-idea polttareihin - suosittelen!

 

On kunnia kutsua Erikaa ystäväksi ja oli ihan mieletöntä myös tutustua hänen laajaan ystäväpiiriin vähän paremmin polttareiden aikana. Oon aika varma, että voin puhua koko vaatimattoman 35:n hengen polttariporukan puolesta siitä, että saatiin kaikki koettua aika ikimuistoinen viikonloppu. Iso kiitos kaasoille loistavasti järkätyistä polttareista ja erityisesti Erika, kun toit meidät kaikki yhteen tätä viikonloppua varten. <3

 

 

 

Lue myös:
Kesäjuttuja
Safkainspistä kesään

 

 

Kommentit

-Helen- (Ei varmistettu) https://styleadore.net

Hauskan näköiset polttarit ja kivasti olette alunperin tavanneet :)

Kriselda
Kriselda

Iso kiitos kyllä kaasoille järkkäämisestä! Oli niiin hauska viikonloppu :) Ja kyllä! Harvemmin sitä tapaa uusia ystäviä just näin ainutlaatuisesti :D

Kommentoi